Declarațiile Ministerului de Externe al Rusiei despre isteria antirusă din Muntenegru sunt neadevărate și fac parte din războiul informațional pe care Federația Rusă îl desfășoară împotriva țării balcanice, se arata în declarația oficiala a ministrului de externe al Muntenegrului, publicata pe pagina guvernului muntenegrean de pe Facebook.

„Ministerul Afacerilor Externe al Muntenegrului respinge cu fermitate acuzațiile nefondate privind “isteria antirusă” din Muntenegru, făcute de secretarul de presă al Ministerului rus al Afacerilor Externe“, – se spune în declarație.

MAE muntenegrean subliniază că nu există niciun motiv pentru a vorbi despre o atitudine ostilă față de turiștii sau oameni de afaceri ruși în Muntenegru.

„Este doar o manipulare și parte a războiului informațional pe care Moscova îl desfasoara împotriva Muntenegrului, cu intenția bine-cunoscuta de obstrucționare a aderării Muntenegrului la NATO“ – a declarat MAE muntenegrean.

În același timp, Ministerul Afacerilor Externe al Muntenegrului declară că numai guvernul muntenegrean poate decide viitorul țării, indiferent dacă aceasta decizie este sau nu pe placul Moscovei.

Reamintim, ieri, reprezentantul Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat despre ”expozia de isterie antirusa” din Muntenegru și a avertizat despre posibile provocări împotriva cetățenilor ruși.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (4 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

4 Responses to Muntenegru a acuzat Federația Rusă de manipulare și război informațional

  1. SaakasBilly spune:

    POPORUL MUNTENEGREAN DACA ERA LASAT SA DECIDA ,SE FACEA UN REFERENDUM ,SAU CEL PUTIN ALEGERI !! NU SE ACAPARA TZARA DICTATORIAL DE UN INS DUBIOS CONTESTAT DE POPOR !! EI SUNT SARBI ,DAR CONDUCEREA ACTUALA E IN CONFLICT CU SERBIA,DE AICI VINE SI ATACAREA RUSIEI !! AU ARESTAT UN GRUP DE NATIONALISTI SARBI SI AU DAT VINA PE RUSI PENTRU LOVITURA DE STAT ??NU ACUZA SERBIA A CAREI CETATENI ERAU IMPLICATI,CI ACUZA RUSIA,PENTRU CA DESPRE EI MINTE TOATA LUMEA DUPA UN PLAN DE DISCREDITARE RICAN ,PE PRINCIPIUL CA DACA TOATA LUMEA SPUNE MEREU ACELASI LUCRU,SE VA ACCEPTA CA UN ADEVAR !! VARIANTELE PENTRU RUSI AR FI DOAR DISCREDITAREA SAU IZOLAREA ,LA FEL DE BUNE AMANDOUA PENTRU RICANI !! NUMAI CA TOATE ASTEA AU UN PRETZ,DEOARECE RUSUL NU UITA SI NU IARTA !! YUGOSLAVIA A FOST RUPTA IN BUCATI SI MILOSHEVICI A FOST SINUCIS DE CRIMINALII RICANI FARA SA AIBE VREO VINA ,DOAR PEN’CA SI SERBIA TREBUIA RUPTA IN BUCATI !! INSA SARBII AU INTORS SPATELE RUSILOR SI INTR-UN TIMP IN CARE LA NOI ERA DICTATURA LUI CEAUSESCU,EI AU FOST PRIMITI IN EUROPA !! AU FOST PRIMII CAPSUNARI CU MULT INAINTEA ROMANILOR !! EI !!ACUM A VENIT ZIUA SCADENTEI !! ZIUA CAND SUNT OBLIGATI SA PREDEA SI PETICUL ALA DE TZARA SATANISTILOR,MINCINOSILOR SI CRIMINALILOR RICANI !! PEN’CA ACUM NU PREA LE-A MAI RAMAS DE ALES !! UCK , ORGANIZATIA TERORISTA COSOVARA ,VREA SA FIE ARMATA LEGALIZATA DE RICANI !! SE VA FACE UN POGROM FRUMOS CU TOATE ACTELE IN REGULA ASUPRA SARBILOR !! MINTEA DE PE URMA ,LE FOLOSESTE LA NIMIC,EXACT CA SI ROMANILOR!! PRIETENIA TRADITIONALA CU RUSII A PALIT CAND AU FOST MOMITI CU BANI DE SCONCSOSII RICANI ,CUM SA INTAMPLAT CU TOTI DIN SFERA RUSA !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top