GevorkianPe 6 august, Rusia va începe sa distruga mancarea interzisa.

La cele mai multe dintre incineratoare – crematorii pentru arderea „bio-deșeurilor”, în acest caz al alimentelor – cu care vor fi echipate vamile din Rusia, vor lucra rusi obișnuiți. Ei vor trebui sa arunce alimente in incineratoare, deoarece aşa a decis guvernul și așa a vrut presedintele Putin, scrie jurnalista rusa de origine armeana, Natalia Gevorkian.

Redam in continuare editorialul postat pe Radio Liberty.

Acești oameni, care vor trebui sa comita acte de vandalism, toti sunt copiii unor părinți sovietici obișnuiți și nepoții unor bunici sovietici obișnuiți. Bunica mea imi spunea: „Laşi rest in farfurie – vei creste o urâta.” Ea a inventat asta pentru a nu pierde timpul cu explicatii, ce însemna pe vremuri o coaja de paine. Mama nu arunca niciodata panea veche, facea pesmeţi…

Tot ea mi-a povestit că atunci când au plecat pe vapor în prima călătorie spre America, în 1946 sau 1947, cu ei era o doamnă din Leningrad, care a supraviețuit blocadei. Atunci când a intrat în restaurant și a văzut pe fiecare masă boluri cu fructe, a leșinat. Este surprinzător faptul că decretul privind distrugerea produselor alimentare este semnat de un originar din „St. Petersburg”.

Guvernul a prin țara într-o blocadă alimentara si a pus pe tot perimetrul ei crematorii in care public va arde carne, mezeluri, pește, brânză și așa mai departe. Produse care pun in pericol securitatea tarii, spune președinte nostru. Produse indezirabile, organizatii indezirabile. Totul interzicem, pe toti in interzicem, suntem unici in lume si pe toti ii vom face… Iată pe scurt ideologia procesului.

Această poveste cu distrugerea produselor alimentare este pur ideologica și absolut distructiva. Este ceva asemănător cu distrugerea bunurilor culturale in care s-a angajat ISIS. Distrugand alimente, să încerce să distrugă idee imposibilitatii, a imoralitatii, codul nostru istoric.

În opinia mea, este un plan absolut diabolic.

Într-o țară în care 5 milioane de copii sunt abandonati, sunt sute de mii de orfani, mai mult de 22 de milioane de oameni trăiesc sub limita sărăciei, se distrug produsele alimentare. Adevarat a vorbit Protopopul Alexei Uminsky:”… Ideea unui nebun, proasta și mârşava! În țara noastră există un număr foarte mare de persoane nevoiase pentru care aceasta mancare ar fi un sprijin foarte important. Aceste produse pot fi distribuite prin intermediul organizațiilor caritabile care îi ajută pe cei săraci, fără adăpost, refugiați, persoanele în vârstă. Este usor, puteți contacta pur și simplu departamentul de servicii sociale al Bisericii Ortodoxe Ruse, și ei vor accepta cu bucurie și distribui produsele celor săraci. ”

Este interesant că, în Franța, recent, Adunarea Națională a votat în unanimitate pentru interzicerea ca magazinele sa distruga mancarea nevânduta care nu este stricata. Va fi oferita in scopuri de caritate, iar cele care sunt expirate, prelucrate pentru hrana animalelor.

Două brutării vecine duc seara de seara painea nevanduta persoanelor fără adăpost. În unele brutării din sudul Franței baghetele de ieri sunt vandute la jumatate de preț, iar cei săraci sunt foarte fericiti. Dar, în ciuda bunul simț, Rusia va arde totul pentru ca nimeni sa nu ia la îndoiala modul ales.

Gorbaciov a fost numit la vremea sa „Secretarul mineral” pentru initiativa sortită eșecului de a lupta cu alcoolismul in tara. Sper că pentru incinerarea mancarii Putin va rămâne în istorie ca Marele Incinerator.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (4 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top