spetsnazAsistentul Adjunctului Secretarului General NATO pentru afaceri externe și politica de securitate, James Appathurai, a declarat că numărul de militari ruşi  din Ucraina a scăzut, dar că membrii forțelor speciale – Spetsnaz – rămân  în continuare în regiunea Donbas.

Appathurai a relatat acest lucru deputaților din Subcomisia pentru Securitate și Apărare a Parlamentului European, transmite UNIAN.

Avem dovezi clare cu privire la desfășurarea de forțe militare regulate ruse, iar aceste informații au fost făcute publice. Vorbim despre 3.000 de militari ruşi, poate un pic mai mult. Această cifra este acum spre micşorare. Am văzut, de asemenea, o desfășurare a forțelor rusești speciale – Spetsnazcare sunt acum acolo a declarat Appathurai.

Reprezentantul NATO a declarat pacea, securitatea, stabilitatea frontierelor în Europa sunt principiile pe care Alinaţa trebuie să le protejeze.

James AppathuraiÎn cazul în care interesele Rusiei sunt împotriva acestor principii, atunci avem o problemă. Dar această problemă este creată de ruşi, nu de noi„, a precizat Appathurai.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top