Jens StoltenbergRusia ar trebui să nu mai sprijine separatiștii și să-și retragă armele și militarii de pe teritoriul Ucrainei, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, după reuniunea Comisiei NATO-Ucraina de la Bruxelles.

„Situația din estul Ucrainei, cauzată de acțiunile Rusiei, este  îngrijorătoare. Regimul de încetare a focului este violat în fiecare zi, acordurile de la Minsk rămân singura soluție, iar acestea trebuie să fie respectate de toate părțile ..”, – a spus Stoltenberg.

Secretarul general al NATO a subliniat faptul că NATO își menține angajamentul şi sprijinul integritatii teritoriale a Ucrainei.

„Partenerii nu recunosc anexarea ilegală a Crimeei și vom continua să cerem Rusiei să înceteze destabilizarea Ucrainei”, – a spus el.

Stoltenberg a cerut Federației Ruse să stopeze sustinerea separatiștilor și să-și retragă armele și militarii de pe teritoriul Ucrainei.

„Ca răspuns la acțiunile Rusiei, NATO crește sprijinul acordat Ucrainei. Armistitiul este încălcat din nou şi din nou şi acest lucru ne îngrijorează. Observam aceste incalcari de o lungă perioadă de timp. Militarii ucraineni continua sa moara și asta subliniază complexitatea situației. Afirmam importanța implementării acordurilor de la Minsk, pentru ca este cel mai bun mod de a găsi o soluție pașnică a conflictului „, – a adăugat el.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (3 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

One Response to NATO: Rusia trebuie să stopeze spijinirea separatiştilor şi să se retragă din Ucraina

  1. nicola spune:

    Situatia din Ucraina, a fost creeatà de SUA; parc-asa se làuda administratia americanà cu câtva timp în urmà, atunci când afirma cà SUA a investit mult în „revolutiile”portocalii si din Europa de Est! Deci…..”actiunea Rusiei……”,Stimati americani, nu ne luati Drept Prosti; suntem poate slabi acum, dar…..nu ne-ntoarceti spatele! De data asta,….fàrà respect !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top