mars anticrizaOrganizatorii „marşului anticriză” de primăvară, Alexei Navalny, Mihail Hodorkovski, Boris Nemtsov, Mihail Kasianov și Alexandr Ryklin au trimis o scrisoare primarului Moscovei, Serghei Sobianin, in care îl avertizeaza cu privire la intenția de a organiza un marș pe Strada Tverskaya din capitala Rusiei.

Având în vedere amploarea evenimentului planificat, credem că este posibil și necesar sa incepem testarea preliminara a componentelor organizarii evenimentului, în scopul crearii condițiilor favorabile pentru cetățenii care doresc să-și exercite dreptul constituțional la libertatea de exprimare„, se spune în declarație.

Scrisoarea precizează, de asemenea, o notificare a acțiunii va fi depusă în termenul legal 15 zile înainte de marș.

Pe 27 ianuarie, Alexei Navalny a anunțat că pe 1 martie va fi organizat un marș care va reuni 100 de mii de oameni. Printre cererile protestatarilor vor fi: reducerea cheltuielilor „umflate pentru armata şi politie„, „anularea embargoului alimentar”, „încetarea tuturor acțiunilor agresive împotriva Ucrainei” și altele.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top