Alexei NavalnyAlexei Navalny, politician rus de opozitie, liderul partidului Progress si luptator anti-coruptie, sustine ca „Lumea rusa a lui Navalny” reprezinta o mare diferenta fata de „Lumea rusa” construita de Putin.

„Lumea mea este o lume libera, intrarea este libera, iesirea este libera. Lumea lui Putin inseamna silirea altora sa intre.

„Multi spun ca în lumea rusa a lui Putin a intrat Crmeea. Dar eu va spun ca noi am alăturat statului rus două milioane de locuitori din Crimeea, insa Rusia a pierdut pentru totdeauna 40 de milioane de ucraineni. Am mai obtinut o racire a relațiilor cu Belarus, am speriat statele baltice și Kazahstanul„, declara Alexei Navalny.

Pierdem atuuri naturale. Cum ar fi prietenia unui mare popor ca cel al ucrainenilor.  Ucraina a fost atuul strategic colosal al Rusiei pentru viitor, pentru dezvoltarea Rusiei. Acum l-am pierdut, și l-am pierdut din cauza unor ambiții stupide spune Navalny.

Potrivit lui Navalny, Putin a schimbat în mod serios agenda politică internă. Între timp, în opinia sa, problema imigratiei ilegale nu se rezolva de la sine.

Când vorbești la tv despre copii răstigniti, te oprești să te mai gândești la migranții ilegali„, a declarat omul politici: Eu sunt un adept al introducerii regimului de vize. Cred , în ceea ce privește dezvoltarea Rusiei si pentru lumea rusa, tema imigrației ilegale este de o sută de ori mai importanta decât orice Ucraina.

Navalny mai spune ca nu este nimic mai nociv pentru interesele poporului rus decât șovinismul imperialist. Rapirea de teritorii de la republicile vecine nu este în interesul rusesc! Să se implice (Putin – n.r.) în lupta împotriva corupției, lupta împotriva alcoolismului, alte probleme interne. Acestea sunt interesele poporului rus, spune Navalny.

El a adăugat: Putem vorbi cat vrem la televizor despre Donbas, dar nimeni nu poate nega ca Rusia este numărul unu în termeni de consum de heroină la nivel mondial. Acest lucru este mult mai important pentru rusi decât orice Donbas„.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top