bindataTrupele ruse au invadat Ucraina. Publicația New York Times scrie sub presiunea tancurilor rusești, a artileriei și infanteriei, armata ucraineană  fost nevoita marți să se retragă din Novoazovsk, scrie corespondentul New York Times în Ucraina, Andrew Kramer.

Jurnalistul mai spune unii soldați ucraineni refuză să execute ordinele comandanților.

Comandantul unei unitati care face parte din a 9-a Brigada  de la Vinnița, striga la oamenii, încercând să-i desfășoare. Niciun rezultat.. descrie un caz în Novoazovsk, Kramer.

Potrivit reporterului, grupuri separate de militari marti, „fugeau haotic.”

Publicația notează brigada de la Vinnița a avut anterior o lupta cu unitățile ruse aproape deNovoazovsk, dar mai târziu s-au retras la vest de oraș.

Materialul din New York Times remarca faptul ca ofensivă rusă în partea de sud-est a Ucrainei ar putea fi parte din strategia Rusiei de a obține acces terestru la Crimeea.”

Corespondentul Agence France-Presse, Maria Antonova, a scris pe Twitter în timp ce călătorea de la Novoazovsk spre Donetsk prin Starobeshevo, nu a văzut urme de armata ucraineană, doar si tehnica abandonate.

În Consiliul Național de Securitate si Aparare al Ucrainei se afirma forțele ucrainenecontroleaza Novoazovsk. Dar militanți separatisti afirma contrariul.

Tancurile DNRau intrat Novoazovsk și sunt acum în cartieelevestice ale orasului. Forțele DNR controleaza toate cele trei puncte de trecere a frontierei dintre Rusia și Ucriana in regiunea Dontek: Marinovka, Uspenka și Novoazovsk arată site-ul separatiștilor novorosinform.org.

Informația militanții rebeli au intrat în Novoazovsk a fost confirmata și de primarul orasului.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top