forte ucraineneAcest război (din Ucraina n.r.) nu seamănă cu cele din Cecenia sau Afganistan nu este un război mic. Este al erei industriale, care se duce pe scară largă… Tipul de lupta principal este lupta generala, cu toate armele. Tipul de arma principal tancul si tunul. Nu poti face nimic aici cu oameni inarmati cu pistoale si automate. Este la fel ca şi încercarea de a traversa Oceanul Pacific pe o barca gonflabila– scrie comandantul batalionului ucrainean  Azov”, Andrei Biletsky, pe pagina sa de Facebook.

El propune să se remedieze greșelile tactice ale Operatiunii Antitero din Ucraina și sa se creeze o linie defensiva solidă în fața portului Mariupol.

Avem nevoie sa cream o bază pentru o axă defensiva la Mariupol, care ar trebui să fie o linie suficient de flexibila, cu artilerie rezerve armate scrie Biletsky.Această linie ar trebui să devină suport pentru operațiunile ulterioare ale armatei ucrainene. După ce o vom stabiliza, putem relua calm acumularea derezervele pentru a crea noi unități complete.  Abia dupa asta am pute adeclansa ofensiva”, declara comandantul.

Nu nivelul de pregătire militară sau starea morala, nu tehnica ne lipseste, ci o tactica corecta. Pana acum tactica a dus la erori mari si probleme pe front notează Biletsky.

Andrei BieletskySituația este următoarea: cu totul inutil am lansat atacuri necoordonate şi lipsite de sens în dorința de a înfige steagul cât mai repede posibil. Ne-am risipit toate rezervele si, cel mai grav, tehnica militara” scrie el.

Problema care se pune acum nu este lipsa de infanterie, ci faptul aceasta nu mai are tehnica de suport. Şi suntem în război pe scară largă cu statul vecin„, subliniază comandantul.

Trebuie să înțelegem blitzkrieg-ul nu a reușit. Oamenii de pe front stiu asta. Trebuie sa ne pregătim pentru o campanie lungă, și s-o abordăm cu maximă seriozitate, mai ales ca acum inamicul este extrem de puternic…” – încheie  comandantul batalionuluiAzov.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top