ObamaRusia foloseste forța pe scena globală, în special în Ucraina și Siria, pentru a încerca să-și recapete astfel fosta influență, a declarat președintele american Barack Obama, în timpul dicursului său la Adunarea Generală a ONU.

„Într-o lume în care epoca imperiilor a rămas în urmă, vedem că Rusia încearcă să restabilească fosta glorie cu ajutorul forței,” – a spus Obama.

”Dacă Rusia continuă să se amestece în treburile vecinilor săi, acest lucru poate influența situația din țară. Se poate astfel alimenta fervoarea naționalistă pentru o vreme, dar, în timp, aceasta va reduce în mod semnificativ credibilitatea țării și o va face să aibă granițe mai puțin sigure ..” – a adăugat el.

Președintele american a respins, de asemenea, ipoteza existenței oricărei influențe externe care putea conduce la o schimbare de putere în Ucraina în 2014.

„Oamenii din Ucraina nu au ieșit pe străzi din cauza unei conspirații sau influențe externe. Ei au ieșit în stradă pentru că conducerea țării era coruptă. Ei au cerut o schimbare, pentru că au văzut că viața este mai bună în statele baltice sau Polonia,  mult mai democratice și liberale”, – a spus Obama.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (4 voturi, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Related Posts

7 Responses to Obama: Rusia încearcă să readucă gloria de altădată cu ajutorul forței

 1. bogdan spune:

  corect ! urmeaza sa guitze si Nada Hui si Vlad(noul godac)

 2. niculae spune:

  dar tu cioara spurcata cu Nobelul pentru pace , unde pe acest pamant si cand nu folosesti forta ?

  • bogdan spune:

   iti place gustul de caca nu-i asa mai nea culai de Transnistrica ?

  • putin spune:

   Uite unde se ascundea transnistreanul! Astazi mai Niculae, folosim un nou nick. Baietii astia ca si trolisorul nostru de mai sus, dupa ce se adreseaza cu apelativul de „cioara”, unei persoane de culoare, in urmatoarea interventie ii acuza pe ceilalti de nazism. Totul intre doua replici cum ca evreii sant de vina.

   • niculae spune:

    pulifreasca , nu vorbeam de evrei , vorbeam de un mare criminal contemporan . el si neamul criminal a lui tufish

    • Clau spune:

     mai jeg mancator de kkt! mai sluga fiu de sluga! Imbecil rusnac! Nu mai bine te duci ti in p!zda maicii rusii si vorbesti tu acolo ce vrei? Eventual ii iei si pe criminalii care tin sub ocupatie o parte din Moldova si Ucraina?

    • bogdan spune:

     scoate capul si godacul nea lae din cocina si guitza spre lumea civilizata…vezi godace ca se apropie Ignatul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top