Putin confeRezumăm declaratiile lui Putin care susține o conferință de presă la Moscova. Potrivit unor zvonuri de dinainte de conferinta, în cursul acesteia orice este posibil, inclusiv, de exemplu, remanierea guvernului.

Insa nicio supriza din partea lui Putin, care a intonat aceleasi refrenuri despre stabilitatea economica a Rusiei, „factorii externi” dusmanosi si ce bine se descurca Banca Rusiei si Guvernul (pana la conferinta, rubla care era in recuperare, a inceput iar sa se deprecieze dupa ce a inceput sa vorbeasca Putin).

Publicatia Slon a transmis online (cu comentarii) declaratiile lui Putin.

Ziaristii de la fata locului sustin ca Putin tot timpul isi drege vocea si nu arata foarte convins de ce spune.

 

15:19 Sunt sigur că toate aceste probleme vor fi rezolvate. Un An Nou fericit tuturor„.

15:17 Nu m-am eschivat niciodata de responsabilitate și nici nu o voi face…  vremurile sunt grele. Dar, în general, politica Băncii Centrale și a guvernului este corecta. Bazându-ne pe rezerve, putem pe termen mediu ieși din situația în care ne aflam acum„, spune Putin

15:16 Veţi candida la președinție în astfel de condiții economice?

15:15 Ultima întrebare să ne întoarcem la economie.

15:12 Usor-usor ar trebui să fie pusa în aplicare. Acest lucru este discutat acum în parlamentul din Crimeea„, spune Putin.

15:11 Intrebare din Crimeea, despre tătarii din Crimeea. De ce nu se respectă „Legea privind reabilitarea poporului tatar?

15:09 Vorbim deja de trei ore, ultimele trei întrebări.”

14:58 Sechin lucreaza foarte bine, este un manager eficient, a raspuns președintele. Salariul său nu-l cunosc. Nici pe al meu nu-l cunosc„. Restul subiectelor ridicate le evita.

14:52 O intrebare neașteptată despre dușmanii Rusiei! Nu cumva sunt cei care cer  împrumuturi de milioane de dolari de la stat, iar apoi fură acesti bani (aluzie la Sechin, seful Rosneft!), si cei care inventeaza reportaje cu răstigniri de copii la televizor! Si cei care fabrica cazuri penale împotriva lui Navalny! Stiti ce salariu are Sechin

14:40 Putin răspunde la întrebarea de ce țările slave nu se unesc într-o alianță împotriva blestematilor anglo-saxoni. Raspunde că sunt într-o situație economică dificilă, sunt dependenti” (de Occident- n.r.).

14:33 Nu provocam nimic. Aşa s-a întâmplat. Acum iata, constata Putin, este foarte dificil. Dar ar trebui să incepem un dialog”.

14:32 Putin a reamintit Saakașvili este fugarit prin lume ca un purice in prin baie”. „L-am avertizat, nu începe razboiul, iar el a luat și a început„.

14:31 Întrebare din Georgia cu privire la perspectivele relațiilor ruso-georgiene. Ce se va întampla cu Abhazia și Osetia de Sud.

14:06 Putin calmeaza, raspunzand in stilul caracteristic: „împreună vom învinge criza”.

14:05 Întrebare de la un jurnalist din Kazahstan. „Nu credeti ca Uniunea Vamala se va transforma în criză generală?

14:00 Putin a declarat la începutul anilor 90 Rusia a oprit zborurile bombardierelor strategice. „Americanii au continuat să zboare! Noi nu am zburat, iar acum am decis să reluam zborurile. Este asta o provocare?”

13:59 Putin: Nu am atacat pe nimeni. În sens politic. Ne apărăm propriile interese„.

13:58 BBC intreaba despre noul Război Rece. Și de ce Putin în calitate de comandant suprem trimite soldați în Ucraina și avioane de luptă la granițele țărilor occidentale.

13:57 Un jurnalist BBC vrea să pună o întrebare. Dar brusc casca lui Putin nu mai merge.

13:45 Nu ma tem! Eu nu am palate, iar Kremlinul este bine aparat„, spune Putin.

13:45 O întrebare bună! Nu va este frică de o revoluție de palat? Aveti incredere in anturaj?

13:38 Putin a declarat că Kadîrov a întrecut cu siguranță masura, dar trebuie  verificata informatia.” Poate nu Kadîrov a dat foc caselor, ci unele personaje negative, deghizate, care au decis să profite de situație”.

13:35 Putin spune ca in Rusia, toti trebuie să respecte legile. Dar viața este mult mai complexă și variată. De regulă, rudele persoanelor care comit acte teroriste știu despre asta, dar nu este permis nimanui, inclusiv șefului Ceceniei, sa aplice pedepse extrajudiciare si actiuni punitive.

13:34 Xenia trage din toate armele. Cere o clarificare cu privire la a cincea coloană și de ce posturile de stat au relatat povestea falsificata despre copilul rastignit de armata ucraineana.

13:34 De ce i-ai dat cuvântul?” întreaba Putin pe secretarul sau Peskov. Scuzați-mă”, a răspuns acesta. Nu este clar, a fost o glumă sau ce?

13:33 Xenia Sobchak întreaba din partea canalului Dojdy, despre Kadîrov, care practic a scos Cecenia in afara legii. Va proteja Putin cetățenii care sunt acum pedepsiti fara judecată?

13:32 Cupa Mondială este o ocazie, nu vom face economii de bani, pentru ca va influenţa dezvoltarea Rusiei

13:28 Putin spune că nu va fi o problema… la Soci, în general, avem acum un paradis (sportiv).

13:27 Întrebare despre Cupa Mondială de Fotbal. Ne descurcam cu sancțiunile?

13:25 Și unde intenționează să candideze?” întreaba președintele Putin.

13:24 Întrebarea unui putinis: „Cu un an în urmă a-ti decis eliberarea lui Hodorkovski. El ai promis să nu se angajeze în politică, iar acum vrea președinția„.

12:57 Alte cateva povesti despre militiile rebele cele bune si militarii ucraineni cei rai.

12:55 Putin a declarat linia de demarcație indicata prin acordurile de la  Minsk a fost refuzata de Donetk, „pentru că nu voiau cedeze localitatile în care locuiesc mamele lor, soțiile și copiii”. O poveste foarte emoționanta.

12:54 Acum, președintele spune că Ucraina cea rea nu vrea cumpere carbune de la Donetk.

12:47 Anton Vernitsky: Criza este prețul plătit pentru Crimeea?” Putin: NU”.

12:46 În general, nimic nou despre Donbass. Rubla, între timp, cade din nou.

12:45 „Cei care se luptă în partea de est a Ucrainei (rusii- n.r.),  nu sunt mercenari. Ei nu primesc niciun ban„, spune Putin. Ce ai fi vrut să auzi?

12:43 Alți prizonieri ucraineni nu exista. Cei care sunt, ii suspectam de implicare în terorism, spune Putin.

12:42 Putin a spus că Savcenko este suspectata de uciderea unor ziaristi ruși. „Dacă se dovedește nevinovata, ii vor da drumul. Dacă, dimpotrivă, instanța va decide”.

12:40 De la UNIAN vine întrebarea: cât echipament militar a fost trimis in Ucraina, câți soldati rusi au murit? Ce li s-a spus rudelor celor morți? Și a doua întrebare: când o eliberați pe Savchenko, Sentsov și alți prizonieri ucraineni.

12:40 Putin însuși invita jurnaliștii ucraineni sa întrebe.

12:38 Putin a declarat că nu. Am spus, NATO a promis ca nu se extinde, dar se extinde. Partenerii noștri au decis că sunt câștigători, sunt un imperiu. Și toti celelalti sunt vasalii„.

12:37 Jurnalistul Kondratyev întreaba, amintind despre aniversarea caderii zidului Berlinului, daca nu se ridica un nou zid?

12:29 Președintele a folosit cuvântul invazie”. Dar nu în modul în care ar dori jurnaliștii ucraineni.

12:26 Putin a declarat din nou că, inevitabil, într-un fel sau altul, totul va fi bine. A spus că Guvernul și Banca Centrală fac totul bine

12:24 Omul propagandei declara criza financiară arata ca un iad. „Poate nu este totul chiar asa de bine?”

12:22Rezervele valutare au crescut”. Pe baza acestora îi vom bate pe toti.

12:20 Vreau să subliniez vom creste, iar creșterea ulterioară a producției si iesirea din criza actuala este inevitabilă. Probabil peste doi ani, sugereaza președintele.

12:18 Banca Centrală și Guvernul au luat măsuri adecvate, a spus Putin. Demisia lui Medvedev se pare ca nu se va intampla.

12:18 Situația actuală este declansata de factori externi

12:17 Vești bune mulți soldați au primit locuințe. Și unii dintre ei chiar au reușit să petreaca concediiile în Donbas!

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top