KasianovPoliticianul de opoziție rus Mihail Kasianov a pregătit o listă a  jurnaliștilor de televiziune din Rusia, împotriva cărora, în opinia sa, este necesar să fie introduse sancțiunile SUA. Joi, Kasianov va transmite lista Congresului SUA

„Lista Nemţov” alcatuita de co-președintele RPR-Parnas Mihail Kasianov, in amintirea fostului lider al opozitiei Boris Nemţov, include opt directori și jurnaliști de canale de televiziune rusești, scrie RBC.

„Joi voi fi la Washington, vom discuta cu Congresul american „lista Nemtov”- care include oameni care, în opinia noastră, incita la ura  prin mass-media”,  a spus Kasianov. – În special, ei au instigat la ură impotriva lui  Boris Nemțov, de fapt, au asmuţit opinia publica împotriva lui Nemtov si au incitat la violență împotriva lui”.

Persoanele incluse pe lista sunt jurnaliștii Vladimir Soloviev, Dmitri Kiselev, Arkadi Mamontov, Andrei Karaulov și Konstantin Semin, dar si şefi de canale tv Vladimir Kulistikov  și Oleg Dobrodeev, precum si adjunctul presedintelui Dumei de Stat Alexei Puskov, care este, de asemenea, jurnalist TV.

Cei opt sunt direct legati de agresiunea impotriva lui Nemtov, a subliniat Kasianov.

Potrivit lui, mai târziu, lista va fi completata cu alti jurnaliști care sunt angajati în „propaganda violenței și intoleranței” în societatea rusa.

Împotriva lor se propune introducerea legii „Magnitski Act”, care a fost aporbat in SUA impotriva persoanelor implicate in moartea lui Serghei Magnitski.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (2 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top