JirinovskiOdiosul veteran al politicii ruse, Vladimir Jirinovski, liderul Partidului Liberal Democrat, a turnat un nou lighean de lături veninoase asupra tarilor occidentale „dușmane” Rusiei. Pe site-ul Partidului Liberal Democrat, în deschiderea discursului său agresiv, parlamentarul rus ameninta „țările occidentale cu privire la politica față de Rusia.”

În general, sensul mesajului lui Jirinovski este că nimeni nu poate vorbi cu Rusia de pe pozitie de forță, pentru ca, în acest caz, ţara se va transforma intr-un „urs rus infuriat”.

Jirinovski sustine că poporul rus a fost „inselat de trei ori: de țarii ruși, de bolsevici si de democrați” și, prin urmare, se presupune că „profesorii de democrație” ai rusilor din țările occidentale de fapt multiplica suferințele țării.

Cunoscut pentru expresiile sale spumoase, de această dată Jirinovski s-a depasit pe sine:

„Un intuneric dușman ne impresoara de peste tot. Acesti mongoli teribili, peste de 200 de ani au fost inclestati ca niste paianjeni de corpul rus. Aceşti nemţălăi, cu polonezii si suedezii lor, francezi și alti necuraţi care se târau din vest spre pamantul rusesc tot timpul. Și, în sfârșit, de la sud, sciții, pecenegii, cumanii, turcii. Toţi de-o teapa, veneau, zdrobeau, sufocau, ardeau si furau, duceau in robie”- face Jirinovski un scurt „istoric” al Rusiei.

„Astăzi, descendenții fasciștilor germani, ai colonizatorilor, ne învață democrație, cum trebuie să iubim libertatea lor, amestecata cu sânge, jaf, crimă, nedreptate și arbitrariu”, – a concluzionat Jirinovski, dând ca exemplu războiului separatiștilor din Donbas cu militarii ucraineni.

Jirinovski a declarat că Occidentul are „un nou plan Barbarossa”: „varianta ideală pentru ei – sa distruga întreaga Rusia, lăsând doar pădurea rusească, petrolul rusesc, gazul rusesc și samurii. Pentru ca, în loc de sânge vor bea petrol rusesc, vor respira gazul rusesc, îşi vor înfășura gâturile moi cu blanuri de samuri rusi, se vor odihni pe pamant rusesc, pe care îl vor transforma în safari. Vanand ultimii urși și tigri, ei si-ar fi amintit că odată a trăit pe aceste pământuri eroicul poporul rus. ”

Jirinovski îşi încheie discursul cu amenințări directe: „Orașele voastre vor cădea, pe sosele vor aparea cocoase, vouă tuturor vă vom da atatea lovituri dezgustătoarelor si josnicelor voastre corpuri, că vom scoate din capetele voastre ideea unei campanii spre est” – avertizează deputatul Dumei de Stat.

Retorica anti-occidentala a devenit foarte populara în discursurile reprezentanților camerei inferioare a parlamentului rus.

De exemplu, președintele Dumei de Stat, Serghei Narîșkin a scris într-un articol ca Statele Unite, împovărate cu datorii externe enorme, sunt interesate să ruineze şi alte țări, inclusiv Rusia.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

3 Responses to „Orașele voastre vor cădea, şoselele se vor cocoşa”, Jirinovski ameninţă Occidentul

 1. rzumy spune:

  Mare dreptate mai are Jirinovski,e adevarsat intrutotul. Doamne ajuta !

  • Zorg spune:

   Nu mai crezi în „varianta științifică a omenirii”?! Ai devenit brusc religios?! Ți-am zis că tu ești din categoria „ISUS VINE”

 2. rsumy spune:

  Jirinovski, mori in chinuri, vierme!
  Latra la alte mese…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top