Companiile Facebook și Twitter se pot confrunta cu sancțiuni din partea Londrei dacă refuză să coopereze cu Parlamentul britanic în investigația privind posibilul amestec al Rusiei în referendumul privind Brexit, a avertizat șeful comisiei parlamentare pentru cultură, mass-media și sport Demian Collins, potrivit The Guardian.

Collins a dat conducerilor rețelelor sociale termen limită 18 ianuarie pentru răspuns la interogarea parlamentară privind conturile asociate Rusiei. În caz contrar, vor fi introduse măsuri restrictive, a avertizat parlamentarul, în ciuda faptului că comisia care conduce ancheta nu are astfel de competențe.

„Trebuie să existe o cale pentru a cerceta atent acțiunile pe care companii precum Facebook le iau pentru a identifica sursele de dezinformare, mai ales atunci când acestea sunt motivate politic și provin dintr-o altă țară“, – a spus Collins.

Potrivit parlamentarului, rețelele sociale ar trebui să informeze parlamentul despre modul în care se poate opune unor astfel de acțiuni.

Collins nu a exclus faptul că unul dintre rezultatele investigației comisiei ar putea fi o restricție privind publicitatea în rețelele sociale.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

2 Responses to Parlamentul britanic a amenințat rețelele sociale cu sancțiuni dacă nu cooperează în legătură cu amestecul rusesc în Brexit

  1. bogdan spune:

    Asta-i bine !

    • Petru spune:

      In zilele cele de pe urma, din cauza curviei, lumea va innebuni si cine nu doreste sa innebuneasca impreuna cu lumea, va fi declarat nebun spune (Sf Efrem Siru)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top