Aproape 350 de mii de ruși s-au înregistrat pe site-ul opozantului Alexei Navalnîi în sprijinul candidaturii sale la alegerile prezidențiale din Rusia din 2018.

Navalnîi a anunțat pe blogul sau video că avea nevoie de 300 de mii de semnături.

Opozantul rus Alexei Navalnîi și-a anunțat intenția de a participa la alegerile prezidențiale din Rusia în decembrie anul trecut. De atunci, peste tot în Rusia au fost deschise 19 sedii de campanie ale opozantului și peste 80 de mii de oameni s-au inscris voluntari. Totodata, politicianul a adunat prins subscriptie publica aproape 40 de milioane de ruble.

Anterior, Kremlinul s-a arătat mirat de intenția lui Navalnîi de a candida la președinția țării, din cauza verdictului pronunțat împotriva politicianului în cazul „Kirovles“. Însă opozantul însuși a afirmat în repetate rânduri cu privire la legalitatea acțiunilor sale.

Alegerile prezidențiale din Rusia sunt programate pentru 11 martie 2018.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (4 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

6 Responses to Peste 300.000 de ruși sprijină candidatura lui Navalnîi pentru alegerile prezidențiale din Rusia

 1. SaakasBilly spune:

  JURNALIST GERMAN CARE A SOCAT LUMEA : VA SCRIEM MINCIUNI IMPOTRIVA RUSIEI ,CU SCOPUL DE A PROVOCA AL TREILEA RAZBOI MONDIAL !!

  UDO ULFKOTTE

  M-au antrenat cum să scriu minciuni pentru a provoca al treilea război mondial. Am fost jurnalist 25 de ani si am fost instruit să aranjez textele și cum să facă minciuna sa para adevăr în modul în care publicul nu va ști niciodată ce sa întâmplat cu adevărat, a spus el în lucrarea sa .

  Recent, am asistat la o cenzură fără precedent a mass-media americane atunci când președintelui argentinian in cadrul reuniunii ONU de la New York a avertizat publicul de raidurile criminale ale Statelor Unite în Orientul Mijlociu.

  Mass-mediei americane au urmat toate celelalte mass-medii din întreaga lume cenzurand discursul presedintelui argentinian. De ce oamenii nu au voie să audă adevărul vă întreb? De ce este important acest lucru?

  Asta e tot ce am plasat mass-media mainstream din lume de minciună absolut a fost confirmată de către un jurnalist german dornic de adevăr și pace. El a avertizat lumea că trăim într-o iluzie fără sfârșit mass-media și proprietarii mass-media, care sunt parte dintr-o elită slujitorii care guvernează lumea prin minciuni și manipulare. Acest reporter tocmai a confirmat faptul că oamenii sunt introdusi într-o rețea de minciuni de catre persoanele elitiste care au ca obiectiv principal declansarea unui război.

  De ce șobolan, vă întreb?

  Oamenii SUUNT complet sărăciti de cea care se prezinta ca salvatoare a omeniri si anume Noua Ordine Mondiala. Adevărul este că oamenii din lume sunt de spalati pe creier și că tot ce vedem și auzim este de fapt doar o iluzie de moarte, societatea noastră este deja demonizata care vizează nimic mai puțin decât dezvoltarea unor oameni nebuni.

  Jurnalist german care a lucrat timp de 25 ani la prestigiosul mass-media germană a decis să dea oamenilor adevărul șocant despre manipularea întregii omeniri, care este în vigoare și propagandă vrea să intre în al treilea război mondial.

  „Am fost un jurnalist de 25 de ani, când am fost instruit să pregatesc textele și cum să facă minciuna adevăr în modul în care publicul nu va ști niciodată ce sa întâmplat cu adevărat, a spus el în discursul său de stat mondial dr. Uldo Ulfkotte, un jurnalist german care a decis să scrie o carte care va descrie în detaliu modul de funcționare a mass-media din Europa, și din cauza asta, spune el, ar putea sa dispara.

  „În ultimele luni am decis să demontez minciunile și spune publicului că SUA și mass-media mejnnstrim germană / european mint grosolan, în scopul de a provoca un război cu Rusia. Aceasta este povestea, și nu există nici o întoarcere. Acum tot ce vreau să spun cât de rău și nici ceea ce am făcut în trecut, precum și activitatea de colegii mei opus al întregii omeniri. Nu vreau să re-șobolan și care este motivul pentru care am ieșit și propaganda minciuna.

  Trebuie să știi că războiul nu este niciodată iese din el însuși. Oamenii sunt secret instigă război și sunt politicieni mai puțin importante. De fapt, cele mai multe mass-media și jurnaliștii care sunt instruiți pentru asta participante. Scriu o carte în care am vă va arăta, dar pentru a spune publicului cu privire la marea înșelăciune, care a inclus minciuna și manipularea publicului, în scopul de a oferi stimulente pentru război. E oribil, nu mai vrut să mintă pentru oameni și m-am săturat și minciuna propagandă că nu este deloc simbol al democrației pe care le califica pentru la fel de bine ca libertatea mass-media, care, știți, nu există.

  De exemplu, eu sunt, așa cum colegul meu a fost însărcinat în mod special limitat la incita Europa să intre în război cu Rusia. Am avut o scriere pro-american strict definite împotriva Rusiei. Am avut de a sprijini CIA și NSA, precum și contractul transatlantic în Europa și SUA, precum și pentru a arăta ca ceva bun, chiar dacă toată lumea știe că nu e la fel de bun ca acesta nu este bun pentru a merge la război cu Statele Unite. Că nu voi face și de aceea voi publica o carte, nu pentru bani, ci pentru întreaga lume sa știe ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Este responsabilitatea mea de a face pentru tot ceea ce a scris false, chiar dacă știu că nu mă vor iubi pentru această carte cu siguranță să încerce să ma indeparteze.. Situațiile în care am minți au fost nenumărate, dar vă amintesc doar una din trecut.

  În 1988, kurzii au fost atacați cu antrax și gaz. Am fost trimis la granița de Irak și Iran pentru a crea imagini de iranieni care au fost atacați . După aceea pentru public a ieșit doar o poza mica intr-un ziar mic la Frankfurt și undeva în text nu a existat nici o informatie ca Germania de zeci de ani după al doilea război mondial utilizate otrăvurile militare și gazelor și au ucis oameni. Este strict interzisa utilizarea și nu m-am gândit la asta că nu ar trebui să aibă de a raporta „, a spus dr. Uldo Ulfkote cu o multitudine de informații șocante !!

 2. Radu spune:

  ” În 1950, un raport al serviciilor de informaţii americane comandat de preşedintele Truman a arătat care erau obiectivele Uniunii Sovietice la început de Război Rece. Primul era „distrugerea unităţii ţărilor occidentale şi izolarea Statelor Unite”. Al doilea era „înstrăinarea cetăţenilor occidentali faţă de propriile guverne” pentru a sabota puterea democraţiilor din Vest. Chiar dacă au trecut de atunci mai mult de 60 ani, iar Războiul Rece s-a încheiat, regimul actual al lui Vladimir Putin pune în aplicare la virgulă sarcinile trasate de înaintaşii săi bolşevici. 
  Cu toate acestea, subliniază Chris Coons, nu avem de-a face cu un nou Război Rece, ci cu un nou tip de război: un război-hibrid, nedeclarat şi care face uz de arme neconvenţionale: propagandă, dezinformare şi sprijinarea discretă sau pe față a tuturor partidelor iliberale sau autoritare. Acesta nu (mai) este un război între naţiuni, ci un război între autoritarism şi democraţie. Între lanțuri și libertate.
  Toată această stategie a războiului-hibrid face parte din noua doctrină militară adoptată de regimul Putin – „doctrina Gherasimov”, numită astfel după un articol scris în 2013 de Valeri Gherasimov, pe atunci şeful Statului Major al Rusiei. „În secolul al XXI-lea, am remarcat o tendință de estompare a graniței dintre starea de război și cea de pace. Războaiele nu mai sunt declarate și, odată începute, se desfășoară după un tipar neobișnuit”, scria acesta într-o publicație a armatei.
  „Regulile de război însele s-au schimbat. Rolul mijloacelor non-militare în atingerea obiectivelor politice și strategice a crescut și, în multe cazuri, aceste mijloace au o eficiență mai mare decât puterea armelor. Metodele aplicate într-un conflict se concentrează mai mult în direcția utilizării la scară largă a măsurilor politice, economice, informaționale, umanitare, ținându-se cont de potențialul de protest al populației”, adăuga Valeri Gherasimov.
  România, ca țară membră NATO şi UE, trebuie să fie conștientă că este la fel de expusă ca aliații săi din Vest la aceste atacuri: manipulare, fake news, război informatic etc. Încă din 2007 există relatări ale presei internaționale privind utilizarea atacurilor cibernetice de către Rusia împotriva inamicilor săi. Atunci, ţinta ar fi fost Estonia. În 2008, a venit rândul Georgiei, urmată de Ucraina, iar în 2016 FBI şi CIA au conchis că Rusia ar fi intervenit prin atacuri cibernetice în alegerile din SUA, pentru a facilita victoria lui Donald Trump.
  Totodată, pericolul fake news este unul cât se poate de real pentru toate democraţiile lumii. Potrivit unui raport al Rand Corporation, noua propagandă rusă are patru caracteristici: volum cât mai mare de informaţii şi canale cât mai diversificate (site-uri de ştiri false, mass-media tradiţională sau trolli plătiţi), rapiditatea şi continuitatea, falsitatea şi, respectiv, lipsa de consistenţă. 
  Trebuie să fim conştienţi că asaltul fake news reprezintă un risc major la care este supusă şi România, iar vulnerabilitatea noastră în faţa acestui uriaş aparat de propagandă este cu atât mai însemnată cu cât instituţii precum Consiliul Naţional al Audiovizualului se remarcă printr-o lipsă totală de reacţie faţă de cele mai revoltătoare manipulări, aruncate cu dezinvoltură în spaţiul public cu precădere în ultimul timp, mai ales în perioada protestelor #REZIST. Vă mai amintiţi probabil de câinii platiţi cu 20 lei să vină în Piaţa Victoriei sau de „lovitura de stat” plănuită de preşedintele Iohannis.
  Dincolo de acestea, războiul lui Putin cu lumea occidentală ia şi alte forme: agresiune în forţă, atacarea unor state suverane sau tentative de asasinat. Intervenţia ruşilor în Georgia în 2008 reprezintă primul atac împotriva unui stat suveran de la prăbuşirea URSS, iar anexarea Crimeei a constituit prima modificare a graniţelor unui stat european de la invaziile naziste. Ulterior, una dintre acestea a grupări a stat în spatele lansării rachetei care a doborât avionul Malaysia Airlines în vara lui 2014.
  Un alt exemplu de tactică desprinsă parcă din era Războiului Rece este descoperirea tentativei de asasinat a prim-ministrului pro-occidental al Muntenegrului, câştigător al alegerilor din octombrie 2016, prin intermediul unui atac terorist pus la cale de cetăţeni ruşi, despre care presa spune că ar fi fost agenţi ai GRU.
  Într-un material despre tacticile lui Vladimir Putin, profesorul Larry Diamond avertizează: liderul rus este în răboi cu însăşi democraţia. Ştie că nu o poate submina peste tot, dar acolo nu poate aplica metodele prezentate mai sus, Putin încearcă să o corupă şi să provoace neîncredere în liderii politici mainstream. Toate acestea cu scopul de a-i promova drept alternative pe adepţii discursurilor naţionalist-populist-xenofobe. Pentru Putin, adversarii unei Uniuni Europene funcţionale, a unui NATO puternic şi adepţii unui naţionalism obtuz sunt aliaţii săi.
  În aceeași cheie, serviciile de informaţii americane au dezvăluit o amplă campanie a ruşilor de susţinere a partidelor europene favorabile lui Putin, de la partide de extremă dreaptă, neo-fasciste sau anti-imigraţie precum Frontul Naţional al lui Marine Le Pen, care a obţinut un împrumut de 9 milioane de euro de la o bancă rusească, până la partide de extremă stângă. Toate aceste formaţiuni au în comun, pe lângă aprecierea liderului rus, o reacţie adversă faţă de multiculturalism, liberalism sau globalizare.
  Dar Larry Diamond vorbeşte şi de o altă modalitate de combatere a liberalismului în Europa: intervenţia lui Putin în Siria, care a dus la o creştere semnificativă a numărului de refugiaţi în Europa. Criza refugiaţilor este una dintre cauzele ascensiunii discursului extremist în Europa, ducând la creşterea în sondaje a partidelor populiste sprijinite de Kremlin. Profesorul american trage un semnal de alarmă: democraţia liberală nu a mai cunoscut o ameninţare mai mare de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial şi până în prezent.
  În tot acest context, România trebuie să realizeze că este parte a unui război. Unul neconvenţional, dar în care suntem supuşi la atacuri zilnice. Pentru noi şi aliaţii noştri de la Vest, miza este acum însăşi apărarea democraţiei. De aceea, este imperios necesar să înţelegem care sunt actorii şi că alternativa la NATO şi UE sunt Rusia lui Putin şi regimurile prietene. Alegerea e simplă și ar trebui să fie evidentă pentru toată lumea.
  De asemenea, România trebuie să înţeleagă că discursul duplicitar de tipul „să păstrăm relaţii bune şi cu ceilalţi” nu mai este nici posibil, nici dezirabil. După cum bine remarca Lucian Mîndruţă, Rusia nu poate oferi oferi nimic, având o economie de 10 ori mai mică decât UE şi un PIB echivalent cu cel al Spaniei. Trebuie să ne asumăm clar poziţia euro-atlantică şi să sancţionăm dur orice încercare de schimbare a orientării politicii noastre externe. Din fericire, curentul populist anti-UE şi anti-NATO nu are deocamdată prea mulţi adepţi în ţara noastră, însă asta nu înseamnă că suntem feriţi de astfel de ameninţări. Un stat slab, condus de politicieni corupţi, este mediul ideal pentru forţa distructivă a Marelui Urs.”

 3. SaakasBilly spune:

  IANUKOVICI A FOT DAT JOS DE CIA PRIN LOVITURA DE STAT ,FAPT RECUNOSCUT DE UN INALT OFICIAL RICAN !! OMUL ACELA A FOST ALES !! SA CONTESTAT ,DAR EL A FOST ALES ,DEMOCTATIC !! NU STIU CAT DE CORECT POATE FI NUMITA O ASEMENEA PROCEDURA PRIN CARE TE IMPUI PRINTR-O LOVITURA DE STAT SI IMPUI LA CONDUCERE NISTE OLIGARHI TRADATORI, PLATITI CU BANI SI APOI ACOPERI TOTUL CU MINCIUNILE TALE VOCALE !! CE VRETI VOI CU ACEST NAVALNAI CARE ARE ACEIASI SUSTINERE ZERO CARE A AVUTO SI PORCOSCENKO PE VREMEA CAT IANUKOVICI ERA PRESEDINTE ?? LOVITURA DE STAT NU ?? E FOARTE VIZIBIL !! OMUL ASTA NU POATE CASTIGA DEMOCRATIC PENTRU CA NU ARE SUSTINERE IN TIMP CE PUTIN ARE PESTE 80 % !! SATANICII SCARBOSI RICANI RECUNOSC PE FATZA …LOVITURA DE STAT ,PEN’CA AU FACUTO DE ZECI DE ORI IN ACELASI FEL !! DACA UNUL CA NAVALNAI S-AR INSINUA MEREU SUB NASUL RICANILOR CA VREA SA LE RASTOARNE ORDINEA DE DREPT SI VREA SA SCHIMBE FORMA DE GUVERNAMANT ,CRED CA RICANII AR URLA CA NESTE TURBATI !! CU RICANII NU MAI POTI AVEA UN DIALOG DACA CERI FOLOSIREA ACELEIASHI UNITATI DE MASURA !! DIN START TREBUIE LASATI SA EXCROCHEZE !! UNDE SUNT CIUMBURUSII NAVALNAI AI CHINEJILOR???PRECIS AU SHI EI !!! IN PUSHCARII ?? AU FOST EXECUTATI ?? SUNT FOARTE BUNI AMICI CU CHINEJII !! UNDE SUNT CIURUCII NAVALNAI AI ARABIEI SAUDITE ?? DEMONSTREAZA IN STRADA CUMINTEL CA NU VREAU DECAT SA MATRASHEASCA …..MONARHIA ?? SAU AU FOST DEJA CRUCIFICATI SAU ATARNATI IN STREANG ?? SI ASTIA SUNT PRETENII FOARTE DEMONCRATICI AI RICANILOR !! DAR OPOZANTII LUI ERDOGAN ,UNDE SUNT ?? PRIN BECIURI SAU LA OCNA ?? TRUMP L-A FELICITAT CA DICTATORUL A OBTINUT PUTERE DEPLINA SI IL VA FELICITA SI CAND VA OBTINE MANA LIBERA SA EXECUTE ZECI DE MII DE OAMENI !! VEZI ASTA E IPOCRIZIA VOASTRA SI A RICANILOR !!

 4. Radu spune:

  In Rusia poti fi ucis pentru mai putin de atat. Ai descoperit ca ziarist sau politician coruptia sub care s-a construit la Soci satul olimpic de iarna, e gata. E ziua lui Putin si vrei sa-i faci un cadou pentru ca ti-a dat o bucata din federatia rusa, omori un politician. Ai dezvaluit ca jurnalist o retea de trafic de influenta, vei fi gasit mort in apartament. Apoi vin corbii lui Putler si te acopera cu mizerii. ´ti se gaseste o gena evreiasca, ucrainiana, ai avut un prieten in piata in Ucraina, desi cele mai multe nici nu trebuie gasite. Ti se inventeaza…Soros, nazism. Daca troll-ul rus le scrie si cu majuscule, pai atunci e sigur ca sunt adevarate.

 5. SaakasBilly spune:

  DIN PACATE MAJORITATEA HOTARESTE !! HITLERY NU PRICEPE NICI ACUM DE CE A PIEDUT ALEGERILE,SI NICI CA ALEGERILE S-AU INCHEIAT DEJA !! CHIAR SI UN MARTIAN VERDE AR PUTEA STRANGE PE BLOGUL LUI NESTE SUTE DE MII DE ADEZIUNI !! DAR ASTA NU INSEAMNA CA VA FI PRESEDINTELE RUSILOR ,AL RICANILOR SAU A ORICAREI TZARI !! …..NU ?? CRED CA VREMEA PRIMAVERILOR SI MAIDANELOR SA CAM DUS !! ACUM URMEAZA FENOMENUL REVERSIBILITATII ,CAND MINCIUNILE NU VOR MAI TZINE LOC DE MANCARE SI BUNASTARE !!

 6. bogdan spune:

  Si uite asa a mai facut kremlinul rost de o lista de „urmariti” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top