armataMoscova a prezentat imagini de mare rezolutie cu noile vehicule blindate, create pe platforma tancului „Armata”. Este vorba despre blindatele Kurganet” si „Bumerang”. In plus, Moscova va prezenta in premiera mondiala o noua instalatia de artilerie autopropulsată Koaliția-SV și dezvoltarea unui mai vechi sistem de rachete anti-tanc „Kornet-D1”. Toate aceste masini de lupta vor participa la Parada Victoriei pe 9 mai de la Moscova.

Caracteristica principală a tancului T-14 „Armata” – este turela fara echipaj: tanchistii controlează tunul de la distanță, fiind izolati într-o capsulă blindata. Mașina este echipată cu un post unic de radar, care poate controla simultan pana la 40 de tinte terestre și 25 de ținte aeriene pe o rază de 100 km.
Kurganets Kurganets-25
„Kurganet-25” – este prima masina usoara blindata a Rusiei, în care echipajul va fi separat de modulul cu arme și muniții. Vehiculul este echipat cu un modul de protecție, care poate fi modificat în functie de sarcina de lupta. Armura este completata cu un nou set de protecție activă, capabilă să reziste la proiectile anti-tanc.

Urmeaza cel mai nou vehicul de lupta cu roți „Bumerang„. În viitor, va trebui să devina masina de baza a Forțelor Terestre ruse, înlocuind cele mai folosite in prezent BTR-80.
bumenrang
Instalaţia de artilerie autopropulsata „Koaliția-SV” nu are analogii în lume, sustine Rusia. Este conceputa pentru a învinge forta umana, echipamentele si fortificațiile militare ale inamicului. „Koaliția-SV” este echipata cu o unitate autonomă de alimentare cu energie, sisteme de navigație prin satelit, comunicații securizate de date și un sistem eficient de afișare a informațiilor pentru echipaj. Tunul este capabil sa loveasca ținte la o distanță de 70 km.

Koalitia

Complexul anti-tanc „Kornet-E„este o modernizare profundă a mai vechiului „Kornet”, aflat în serviciu din 2009. Complexul este capabil sa distruga puncte de foc ale inamicului, aviatia și sa traga cu doua rachete in aceeasi tina simultan, poate penetra o armura de 1300 mm.
KornetD1
Pentru prima dată în Piața Roșie, Rusia va prezenta cele mai recente modele de arme pentru trupele aeropurtate – BMD-4M, și blindata  multi-rol „Shell”,  sisteme de rachete mobile „Yars”.
Dar şi blindatele  construite pe platforma „Armata” – „Kurganet”, „Bumerang” etc.

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

3 Responses to Piesele de rezistenţă ale Kremlinului. Putin prezintă şi alte blindate create pe platforma tancului Armata

 1. G.I. Joe spune:

  Macheta este echipată cu un post unic de radar desenat pe o placa de plexiglass, care poate controla simultan pana la 40 de tinte terestre printr-un fir, lung, lung si gros cat un deget mic de pitic și 25 de ținte aeriene pe o rază de 100 km, tot in World of Tanks.
  Pentru o viteza superioara de 5 Km/h, tancul este tras de patru cai bine hraniti cu fân proaspat.
  [Banii de motor chevrolet 200 in V, comandat de la o firma de tunig, americana, care isi are sediul intr-un garaj, i-au baut pana la ultimul cent.]
  Astia se lauda ca si chinezi cu super avionul de lupta in picaj din placi de PFL. Ala de tot au dat-o la intors cand au fost rugati sa il ridice in aer.
  Si ala avea toate dotarile din lume, putea doborâ si OZN-uri pe Marte, numai ca avea o singura problema, era macheta din benzile desenate cu Iron Man 14 si Avengers: Age of Ultron

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top