Poliția armeană a avertizat protestatarii despre posibilitatea utilizării armelor, dacă există un pericol asupra autorităților statului. News.am scrie ca, în declarația sa, poliția a menționat că autoritățile statului fac obiectul unui regim de protecție specială.

„Facem apel la cetățeni, minori și părinții lor, să fie vigilenți, să nu cedeze la apelurile organizatorilor la acțiuni ilegale, așa-numitele “acțiuni surpriză“, – se arată în declarația poliției.

Liderul protestatarilor, deputatul Nikol Pașinian, și-a exprimat convingerea că poliția nu are dreptul să folosească arme împotriva demonstranților pașnici.

„Bineînțeles, acest lucru este ilegal, conform cu toate legile internaționale. Cum adica să folosești arme împotriva demonstranților care nu desfășoară acțiuni violente?” – a declarat Pașinian pentru Radio Azatutiun.

Astazi, protestatarii au încercatt să blocheze activitatea guvernului de la Erevan, dar fortele de ordine i-au dislocat din fata intrarii în clădire, mai mulți protestatari fiind reținuți.

Acțiunile de protest din Erevan au inceput pe 13 aprilie. Participanții la acțiuni desfasoară periodic marsuri si demonstratii, blochează străzile, încearcă să împiedice activitatea institutiilor guvernamentale. Acțiunea este îndreptată împotriva alegerii fostului presedinte Serj Sargsian în funcția de prim-ministru.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

3 Responses to Poliția armeană a avertizat protestatarii că va utiliza armele din dotare

  1. Marian spune:

    Sunt tot americanii care au facut „primavara araba”,”maidanul ucrainean”.

  2. bogdan spune:

    Pai este normal ! Armenia este un sclav destoinic al Porciei Putleriene ! Si la comportament asisderea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top