fani 2În Germania sunt îngrijorati de comportamentul huliganilor ruși în Franța, – pe fondul viitoarei Cupe Mondiale, care în 2018 va fi găzduita de Rusia, a declarat liderul Partidului Social Democrat din Germania în Bundestag, Thomas Oppermann, relatează Deutsche Welle.

„Rusia ca viitoare gazdă a Cupei Mondiale s-a facut de rusine din cap pana in picioare … huliganii din Rusia devin eroi de presă și chiar sunt aplaudati la Moscova”, – a spus Oppermann.

Potrivit lui, Federația Internațională a Asociației de Fotbal „ar rebui sa transmita Rusiei un mesaj clar că ceva trebuie să se întâmple”.

„Ar trebui să fie efectuați pași vizibili pentru Cupa Mondială, pentru ca fanii și oaspeții sa poata veni peste doi ani în Rusia si să se simta cu adevarat asteptati ” – a spus Oppermann.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (3 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

2 Responses to Politician german: Rusia s-a făcut de rușine din cap până-n picioare

  1. Zorg spune:

    După fiasco’l de la Soci s-au făcut presiuni asupra F.I.F.A., dar Sepp Blatter declara că tot Rusia rămâne țara gazdă pentru campionatul mondial din 2018; chiar dacă macacii sunt homofobi, xenofobi, rasiști ș.a.m.d. Ulterior, i-au prins cu mâna’n marmeladă și bye-bye Sepp. Acum se discută dacă să decaleze Quatar în 2018 sau dacă nu reușesc ăștia să se mobilizeze să se țină în… S.U.A. Ha!

  2. larisamarian spune:

    Ar trebui să fie efectuați pași vizibili pentru Cupa Mondială, pentru ca fanii și oaspeții sa poata veni peste doi ani în Rusia si să se simta cu adevarat asteptati ” – a spus Oppermann.Da cu bite seceri si ciocane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top