„În cele din urmă, despre asasinatul din parcul Micul Tiergarten din Berlin s-a exprimat deschis,expertul coaliției guvernamentale din Germania pentru afaceri interne”, scrie publicatia germana Bild.

„În sens politic, acest caz este complet clar și soluționat: Rusia a emis un ordin, Kremlinul era implicat. Despre asta marturisesc și declarațiile clare ale președintelui Putin la conferinta de presa de la Paris, când el chiar a justificat crima”, a declarat Uli Grötsch, deputat SPD în Bundestag, într-o conversație cu publicația.

Sunt ultimele declaratii ale Marii Coaliții, notează Bild, care aminteste că, înainte de asta, Angela Merkel și guvernul sau s-au comportat suspect de reținut în evaluarea asasinarii lui Zelimkhan Hangoshvili la Berlin.

„Consider asasinatul la comanda din parcul Micul Tiergarten ca fiind cel mai mare scandal din ultimii ani”, a subliniat Uli Grötsch.

Astfel, deputatul SPD îl contrazice pe șeful Oficiului Federal pentru Protecția Constituției, Thomas Haldenwang, care a declarat la începutul lunii decembrie că este imposibil să se acuze deschis o anumită țară în lipsa de dovezi concludente.

Potrivit expertului SPD Grötsch, dovezile sunt clare și fără echivoc: ”Problema probelor de necombatut nu mai există! Avem un criminal, arma crimei, martori, un pașaport real cu date personale de conspiratie. Avem faptul că a fost creata o identitate falsa pentru obținerea vizei cu ajutorul unei companii paravan a Ministerului Apărării din Rusia, avem declarațiile președintelui Putin. În plus, în urmă cu câțiva ani, infractorul a fost sters de autoritățile ruse de pe lista persoanelor urmarite și, evident, avea ajutor la Berlin”.

La 11 decembrie, la o ședință închisă a comitetului Bundestagului pentru afaceri interne, răspunzând la întrebarea dacă au existat chiar din prima zi dovezi ale implicarii unui stat străin, reprezentantul parchetului general a răspuns scurt și clar:„ Adevarat”.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (2 voturi, media: 3,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

One Response to Politician SPD: ”Este mâna Kremlinului„

  1. bogdan spune:

    Asta stie si Grivei ! Nu este o noutate ! Noutate ar fi fost sa nu-l ucida…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top