Sancțiunile europene împotriva Rusiei, impuse din cauza agresiunii ruse din Ucraina, sunt legate de punerea în aplicare a acordurilor de la Minsk, a declarat premierul italian Giuseppe Conte la o conferință de presă cu președintele american Donald Trump, sustinuta la Casa Albă, transmite Aska News.

„Sistemul de sancțiuni împotriva Federației Ruse este legat de punerea în aplicare a acordurilor de la Minsk, este imposibil să ne gândim că poate fi anulat într-o zi. Dar din moment ce suntem deschiși, trebuie să avem grijă ca aceste sancțiuni să nu afecteze companiile mici rusești și clasa de mijloc, cu care Italia are relații de afaceri de lungă durată”, a spus Conte.

Premierul italian a adăugat că atitudinea guvernului față de Ucraina nu s-a schimbat, dar a adăugat că este imposibil să se rezolve conflictul fără Rusia.

„Dacă vrem să rezolvăm problemele, trebuie să ne așezăm la masă cu toată lumea. Nu putem să nu invitam si Rusia”, a spus Conte.

Reamintim, anterior, ministrul de Interne al Italiei, Matteo Salvini, a declarat că Rusia a anexat legal Crimeea ucraineană și că revoluția din Ucraina a fost una „falsă“.

Salvini și-a confirmat de asemenea angajamentul față de eliminarea sancțiunilor europene împotriva Rusiei.

După aceasta, ministrul italian de externe a declarat că guvernul nu recunoaște anexarea ilegală a Crimeei de către Rusia și susține politica de sancțiuni a Uniunii Europene.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

One Response to Premierul italian: Sancțiunile împotriva Rusiei sunt legate de Minsk, ele nu pot fi anulate într-o zi

  1. bogdan spune:

    Un sclav cretin !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top