porosenkoLegea marțială nu a fost impusă în Ucraina pentru a menține sistemul de control și echilibru, competiția politică, drepturile omului și libertățile individuale, a declarat președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, în discursul său de la ceremonia cu ocazia Zilei demnității și libertății de la Kiev, transmite Unian.

„În ceea ce privește agresiunea externă nu am cedat presiunii și nu am mers spre impunerea legii marțiale. O astfel de decizie ar consolidat în mod semnificativ puterile comandantului suprem” – a spus presedintele ucrainean.

„Nu ma gândeam la mine, ci la țară, la nevoia de a menține și consolida tot ceea ce reprezinta semne ale culturii europene – un sistem de control și echilibru, competiția politică, drepturi civile și libertăți, în special libertatea de exprimare” – a adăugat Poroșenko.

La începutul lunii august, secretarul Comitetului National de Aparare si Securitate al Ucrainei, Oleksandr Turcinov, a vorbit despre probabilitatea introducerii legii marțiale.

„Legea marțială nu poate fi introdusă la cererea politicienilor, ca formulă politică de conducere a țării. Legea marțială este impusă numai pe baza amenințărilor la adresa securității naționale, precum și în cazul amenințărilor la adresa suveranității noastre, securitatii țării în ansamblu, în principal a amenințărilor de natura militară. Desigur, potrivit Constituției, ar trebui să fie introdusa legea marțială „, – a spus Turcinov atunci.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (1 voturi, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Related Posts

4 Responses to Președintele Ucrainei a explicat de ce nu a introdus legea marțială

  1. mocanu dan spune:

    CIND UKRAINIENII ERAU LA REMORCA RUSIEI ERAU FRATIORI,CIND LE PROIECTAU CELE MAI BUNE AVIOANE LA FABRICA ANTONOV,MI SE PARE CA AVEAU SI O AUTONOMIE MASCATA LA ONU(NICI O REPUBLICA SOVIETICA NU AVEA),TOT ASA CIND NE CHINUIAU PE NOI CU CANALUL BISTROE,CU DREPTURILE ETNICILOR ROMANI DE PE TERITORIUL LOR.ERAU MARI FRATI INTRU TILHARII……IAR ACUM DINTRODATA SUNT FASCISTI ADICA AU SIMBOLUL ELECTRICITATII INVENTAT DE MUSOLINI?

  2. bogdan spune:

    Mare Om ! Spre comparatie cu lindicul idiot de putler…Fascisti sunt godacii OLR !

  3. Catun spune:

    Astazi Rusia mai e fascista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top