omuleti verziPrincipala stire a zilei în Rusia a fost astazi decretarea de catre președintele Vladimir Putin a zilei „omuletilor verzi” (forțe speciale). Documentul semnat astazi obliga Rusia sa sarbatoreasca pe 27 februarie fortele Spetsnaz.

Autorul proiectului de lege Igor Zotov a explicat astfel inițiativa sa:..

„Locuitorii din peninsula Crimeea îşi amintesc încă „eroismul calm” al  bărbaților mascați. Întreaga lume le-a văzut doar ochii (din cauza mastilor) – buni, calmi, un pic nostalgici. Privirea lor era puternica și încrezătoare, de obicei, o astfel de privire o au oamenii care stiu clar -… adevărul este de partea noastra. Prin urmare, Crimeea nu a avut teama pe care, de obicei, oamenii o resimt la vederea unor persoane inarmate, ei nu se temeau de adevăr. „Oamenii politicosi” aduceau pacea… „.

Ulterior, dupa anexarea Crimeei, Putin a recunsocut că tinerii cu aspect militar din Crimeea, carora li se spunea oameni politicosi sau  „omuletii verzi” si despre care tot el pretindea ca sunt forte de  auto-apărare locală, de fapt erau soldati ai armatei ruse.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top