KirillPatriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill a vizitat fabrica de avioane Gagarin din Komsomolsk-peAmur, regiune Khabarovsk, unde sunt produse avioanele de lupta Suhoi. Patriarhul Kirill a lăudat produsele fabricii, declarand Rusia nu poate fi un vasal„, scrie Moskovski Komsomoleț.

Actiunea de propaganda marca Kremlin a marcat evenimentul precum un fir de ata rosie.

Lasand la o parte lucrarea harica – restaurarea omului, izbavirea si mantuirea  ca acte ale dragostei lui Dumnezeu, patriarhul a dat-o in politica de tip Kremlin.

Rusia nu poate fi un vasal. Deoarece Rusia nu este doar o țară, este o civilizație milenara, un aliaj al culturilor, o putere enormă, inclusiv spirituala, istorica, tradiție istorică. Ca sa ne putem conduce in mod suveran viața, trebuie sa fim capabili, dacă este necesar, să ne aparam patria„, a spus capul Bisericii Ortodoxe Ruse.

El a adăugat producția de „Suhoi„, adică avioanele de lupta lupta Su și alte produse militare sunt cele mai bune din lume și acest lucru il stie toată lumea – şi prietenii noștri și partenerii noștri„. De aceasta fabrica este direct legată securitatea țării noastre, și, prin urmare, suveranitatea, libertatea noastră, fără influențe externe„, a spus el

Capul Bisericii Ortodoxe Ruse a mai spus ca foarte puțini oameni pot pronunța cuvintele pe care le spun eu acum. Deoarece tarile care se cred suverane,  sunt de fapt țări vasale ale unor state mai puternice. Suveranitatea este mai degraba un concept juridic, dar în nici un caz practica politică .

După discursul său Patriarhul a primit in cadou macheta celui mai nou avion de lupta Suhoi –  Su-35.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

One Response to Patriarhul Kirill: Mai aproape de Dumnezeu cu avioanele Suhoi

  1. silviu spune:

    Daca lauda f-urile americane era in regula?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top