Probabil urmand principiul „cea mai bună apărare este atacul” (în principal asupra vecinilor – n.r.), Putin a declarat, în cadrul unui discurs în faţa corpului ofiţerilor, că Rusia va continua să urmărească „natura defensivă a doctrinei sale militare”. Asta inseamna că, respectând logica „defensivă” de pana acum a Rusiei, continuarea invaziei (apărării) Ucrainei este mai mult decât probabilă.
Președintele rus a lansat un nou „lot” de critici cu privire la acțiunile recente ale principalele puteri occidentale pe scena mondială.
Şeful de la Kremlin a acuzat Occidentul că încearcă să perturbe echilibrul strategic în lume (desi Rusia a decis uniliteral sa schimbe frontierele unor state suverane, ex. Georgia in 2008 si Ucraina în 2014 – n.r.) și foloseste pârghii de presiune în loc sa adopte soluția civilizată a problemelor internaționale (probabil se refera la razboiul hibrid impotriva vecinilor – n.r.).
Președintele a îndemnat armata sa „efectueze în mod consecvent și corect toate planurile de îmbunătățire a Forțelor Armate și altor instituții responsabile pentru securitatea națională„, potrivit „Interfax”.
„Lumea secolului XXI nu este mai stabila si nici mai sigură. Fostele amenințări (NATO – n.r.) nu au dispărut, iar în unele regiuni situația s-a deteriorat. Astfel, o sursă serioasă de tensiune persistă la frontierele noastre – în sud-estul Ucrainei„, – spune șeful statului rus, caruia nici gura nu-i miroase si nici ustorii n-a mancat.
Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.
Rusia se prabuseste economic si cauta o cale de scapare… prin Razboi… .