Puitn reunine razboiPresedintele Rusiei Vladimir Putin a vorbit astazi la reuniunea extinsă a consiliului Ministerului Apărării şi parea destul de convins când spunea că „doctrină militară rusă rămâne defensivă, în ciuda creșterii activității NATO în Europa de Est”.

În același timp, Rusia îşi va apăra securitatea în mod constant și ferm„, a declarat Putin, citat de Tass.

Amintim ca tarile riverane Rusiei au reclamat o crestere a intensitatii incidentelor de granita provocate de aviatia si marina militara a Rusiei. Totodata, circa 10.000 de soldati rusi se afla in prezent pe teritoriul regiunii Donbas din Ucraina, in spirjinul separatistilor pro-rusi.

Cu toate acestea Putin sustine ca doctrina militară ruseascanu se schimba şi este, după cum știți, pur defensivă, darsecuritatea nationala va fi apărata în mod constant și ferm„, a spus șeful statului.

Putin a mai amintit că situația din jurul Rusiei este tot mai complicata, fara sa spuna cine a pus gau pe foc. Știți, și crearea sistemului de apărare antirachetă al SUA, și creșterea activității NATO, inclusiv în Europa, în special în Europa de Est„, a mai spus Putin.S-400 rachete

Rusia va fi întotdeauna consecventa și va apăra interesele și suveranitatea sa, va fi angajata în consolidarea stabilității internaționale şi va pleda pentru securitate egala pentru toate statele și popoarele– a concluzionat Putin.

Apoi, foarte excitat, Putin a declarat că: „în 2015, forțele nucleare strategice vor fi completate cu mai mult de 50 de rachete balistice intercontinentale„… Va puteti imagina ce forță mare, a mai spus Putin.

Președintele a numit printre prioritățile armatei ruse în viitorul apropiat dezvoltarea tuturor componentelor forțelor nucleare strategice.”

Aceste forțe sunt cel mai important factor în menținerea echilibrului global și elimina practic posibilitatea unei agresiuni pe scară largă împotriva Rusiei„, a declarat comandantul suprem Putin.submarin rusesc

El a mai spus că armata va continua să modernizeze aviația strategică si va pune in serviciu militar crucișătoarele submarine Vladimir Monomakh și Alexandr Nevski.

Totodata, președintele a dat ca sarcină ca pana în 2021 sa fie modernizate complet forțele nucleare terestre și întreaga flotă de bombardiere strategice.

În plus, a spus el, trebuie să fie modernizata flota de aeronave Tu160 și Tu95MS, precum si sa se dezvolte un bombardier strategic de noua generație„.

Tu-160 Bomber

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (2 voturi, media: 3,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top