Rada IateniukRada Suprema a Ucrainei a adoptat o rezoluție privind nerecunoașterea legitimității alegerilor din Crimeea și a tuturor membrilor Dumei de Stat din Rusia.

Anterior, Comitetul Radei Supreme pentru afaceri externe a recomandat Parlamentului să declare drept nelegitima întreaga componență a Dumei de Stat nou aleasa în Rusia în legătură cu votarea organizata în Crimeea ocupata.

În textul Radei Supreme se spune „să nu se recunoască legitimitatea alegerilor pentru Duma de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse a celei de-a șaptea convocari, rezultatele acestora și consecințele juridice, și, în consecință, compoziția, competențele, actele și deciziile Dumei de Stat a Adunării Federale a celei de-a șaptea convocare”.

În același timp, Rada face apel la Consiliului de Securitate și Adunarea Generala a ONU, parlamentele statelor străine, adunările parlamentare și organizațiile internaționale sa nu recunoasca legitimitatea alegerilor pentru Duma de Stat din Rusia și, în consecință, compoziția, competențele, actele și deciziile.

Totodată, Ucraina va oferi tuturor partenerilor săi internaționali numele persoanelor implicate în organizarea așa-numitelor alegeri în Crimeea, pentru ca acestea sa fie incluse în listele de sancțiuni.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (2 voturi, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Related Posts

2 Responses to Rada de la Kiev nu recunoaște Duma de la Moscova

  1. bogdan spune:

    e deajuns ca o recunosc godacii ! incet incet OLR intra in faliment ! abia astept sa vad la TV la anul sau cel mai tarziu anul urmator pe vremea asta ce razboi civil va fi in orasele mari gen SKT Petersburg si Moskva ! Vom vedea si noi cam ce a vazut vestul la noi in 89…doar ca acum vom viziona si noi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top