andyScriitorul american de satiră, Andy Borowitz, a publicat un articol pamflet la adresa recentului scandal de corupţie de la FIFA în care senatorul american John Mc Cain a cerut o invazie militară americană asupra sediului unde se află forul de conducere al fotbalului internaţional.

Pornind de la articolul lui Borowitz, ziarul oficial al guvernului rus, Rossiiskaia Gazeta, a publicat în replică un articol semnat de Vladislav Vorobyov, care a citat pasaje atribuite de Borowitz, senatorului american John McCain şi a precizat faptul că SUA au fost gata să bombardeze orice loc de pe planetă iar politicienii americani au pierdut contactul cu realiatatea, informează moscowtime.ru.

„Trebuie să facem FIFA să guste răzbunarea şi furia armatei SUA. Vei urma Sepp Blatter, la porţile iadului”, ar fi spus senatorul John McCain în textul de satiră, publicat de Andy Borowitz.

La cererea Departamentului de Justitie al SUA, autoritățile elvețiene au lansat o anchetă de săptămâna trecută în proasta gestionare penale și spălare de bani în rândul funcționarilor de top FIFA, dintre care unii au fost arestaţi.

Borowitz scrie regulat o coloană satirică pentru revista americană The New Yorker.

El transformă evenimentele cotidiene în povești umoristice și adesea bizare în ficțiuni doar pentru divertisment

Săptămâna trecută, președintele Vladimir Putin a acuzat Statele Unite de amestec în treburile FIFA și a sugerat că ancheta de corupție a fost o încercare de a împiedica Rusia să organizeze Cupa Mondială din anul 2018.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top