soldatiTrupele ruso-teroriste din Donbas au finalizat formarea a 4 grupari armate de ofensiva: Lugansk (LuganskPervomais’kStaniţa Luganskaya); GorlovskDonetsk; VolnovakhaTelmanovskiy; şi Novoazovsk.

In componenta acestor grupari ofensive se afla  14.000 – 15.000 mercenari ruși și soldați din Federația Rusă, precum și 10.000-12.000 luptători locali, potrivit informatiilor grupului de analiza politica si militara InformSoprotivlenie.

De asemenea, gruparile mai dispun de:

  • 110-115 tancuri;
  • 250-280 vehicule blindate de luptă – BMP, BTR, MT-LB;
  • – 80-100 tunuri;
  • peste 500 de vehicule (de la camioane blindate Kamaz şi pompe de combustibil mobile, la camionete improvizate, cu diverse tipuri de arme, in principal mitraliere).

Totodata, potrivit InformSoprotivlenie, armata rusa continua sa reformeze milițiile” locale. Cu sprijinul activ al specialiștilor din Rusia bandele de rebeli sunt concentrate si create „unități regulate”. Procesul este insa impiedicat de disciplina scazuta în rândurile teroriștilor și reticența acestora de a asculta de un comandament unic.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top