bani valizaExperții organizației non-guvernamentale Transparency International au întocmit o listă a celor mai corupte țări din Europa și Asia Centrală. Rusia a fost inlcusă printre „liderii” topului, împreună cu Armenia, Bosnia și Herțegovina, Lituania, Moldova, Serbia și Ucraina.

Studiul „Barometrul Global al Corupției” sugerează că corupția este percepută de ruși ca fiind a treia cea mai importantă problema după situația economică și starea sistemului de sănătate.

„Dacă este să vorbim despre zonele în care rușii se confruntă cel mai des cu corupția, acestea sunt sistemul de sănătate, educație și poliția” – notează experții Transparency International.

Un porcent de 42% dintre respondenții ruși au declarat că, în opinia lor, cetățenii obișnuiți nu sunt în măsură să reducă nivelul corupției.

„În evaluarea motivelor pentru care oamenii nu raportează corupția, 17% dintre respondenții ruși au spus că este pur și simplu periculos”, – susține Transparency International. 16% dintre respondenți au spus că nu are niciun sens să te plângi de corupția, 14% nu cred în posibilitatea de a dovedi ceva, iar 11% se tem să admită implicarea sa în acte de corupție.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (6 voturi, media: 4,33 din 5)
Se încarcă...

Related Posts

5 Responses to Rusia a intrat în lista celor mai corupte țări din Europa

 1. Catun spune:

  Papusa nada, ca orice rusnac, se vede ca:
  1. voi nu stiti ce e aia justitie, la voi e legea celui mai tare si coruptia in floare.
  2. voi nu stiti ce e aia libertate, n-ati trait niciodata asa ceva chiar daca ati avut-o pentru perioade scurte de timp.
  3. voi nu stiti ce e aia democratie, voi credeti ca Rusia este un stat democratic cand e unul autocratic.
  4. voi nu stiti ce sunt alea alegeri, la voi e concurs care fura mai mult in timp ce aveti (de facto) candidat unic.
  5. voi nu stiti ce sunt alea valori, dar va faceti apartorii crestinatatii, ai familiei si ai traditiei, in timp ce sunteti niste mincinosi, furaciosi, curvari, violenti si fara mila.
  6. voi nu stiti ce e ala adevar, la voi adevarul e ceea ce credeti cu tarie, dar care nu corespunde realitatii.
  7. voi nu stiti ce e aia mila, compasiune, empatie, pentru voi e o slabiciune, in timp ce e o calitate divina.

  In schimb voi veniti din medievala Rusie sa ne tineti noua lectii de justitie, libertate, democratie, alegeri, valori, adevar, omenie. Voi nu stiti ca aceasta este nebunie.

 2. vlad tepes spune:

  Cine mai tine cont de ce zic aceste „trompete masonice”, aflate la cheremul Ocultei? Oricum, nu statele cu „coloana vertebrala dreapta”, asa cum e si Rusia, ci doar Coloniile infecte ale Unchiului Sam, printre care, o spun cu durere, se afal si Romania. Auzi, ce nume isi iau: Transparency International! Mai bine ii spuneau, Mama Omida International!!

 3. bogdan spune:

  abia acum ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top