În timpul participării la conflictul armat sirian, armata rusă a testat 162 de tipuri de arme noi în Siria, a declarat ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, citat de „RIA Novosti”.

„O sută șaizeci și două de mostre de arme moderne și modernizate au fost testate în luptele din Siria”, – a spus Șoigu.

Potrivit ministrului rus, deoarece unele tipuri de arme nu au trecut testul condițiilor reale de luptă, Ministerul Apărării a decis să suspende achiziția lor.

Amintim ca Rusia a lansat operațiunea militară în sprijinul regimului lui Assad în Siria pe 30 septembrie 2015.

În ianuarie 2016, Rusia și Siria au căzut de acord cu privire la desfășurarea pe termen nedefinit a gruparii aeriene militare ruse în Siria.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

5 Responses to Rusia a testat pe sirieni peste 160 de noi tipuri de arme

 1. barbu spune:

  oare americani cind au atacat irakul, cam ce au facut, au tras in palmieri, nu in cladiri cu populatie civila, in sedii guvernamentale etc acolo sadam a pus papusi gonflabile nu oameni, porcisorilor, taca tancul armata nu e bun dece anto modernizeaza un anumit tanc ca sa-i faca fata nu mai latrati documentativa. cind a atacat serbai si a folosit pentru prima oara in lupta bomba cu grafit cum a fost, papagalilor

 2. yehudy spune:

  dar btancul armata, mandria lui putin, tancul de carton care se gripeaza in fata tribunei oficiale, nu a fost testat 🙂
  este dovada clara ca tancul armata este unul din satele lui potemkin,
  pour les connaisseurs, nu pentru obiala rusa 🙂

 3. bogdan spune:

  OLR si SIRIA doua state teroriste ! Barbarii sec 21 !

 4. Clau spune:

  Au picat multe teste rusii…spitalele bombardate, scoli distruse, convoaie umanitare atacate… Nu cred ca se vor putea „spala” de aceste crime cu una cu doua… Nimeni nu accepta testarea armamentului pe copii, femei, bolnavi….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top