aeropurtateRusia vrea să-şi dubleze trupele aeropurtate (parasutisti), aceasta strategie facand parte din noua conceptie de reforma militara. 

Vedomosti” aminteste în perioada sovietică numărului de trupe aeropurtate a ajuns la 80 de mii de oameni. În 2009, parașutiștii din armata rusa totalizau aproximativ 35.000 de oameni.

Noile forte aeropurtatevor sta la baza unui conceptii de interventie militara rapida, inclusiv în afara Rusiei.

Comandantul trupelor aeropurtate, generalui Samanin, declara într-un interviu in Moskovski Komsomolets” ca, până în 2025, fortele de parasutisti vor avea in dotare 1.500 de vehicule noi BMD4M și 2.500 de transportoare blindate Shell”. Acest lucru va asigura upgarde-ul tehnic complet al fortelor aeropurtatepână la sfârșitul anului 2025 și va ajuta la rezolvarea problemelor Rusiei inclusiv peste granițele tarii.

Avem de gând să crestem în continuare potențialul de luptă si zonele de prezența ale trupelor noastre din afara tarii”, a spus generalul.

Potrivit acestuia, Beretele albastre, de asemenea, vor fi dotate cu drone de șoc care pot fi utilizate în spatele liniilor inamicului, și sa ofere suport de recunoastere aeriana pentru unitățile de la sol.

Pentru că vehiculele pe senile au o capacitate limitată de actionare pe drumurile publice, generalul Samanin a mai spus pentru parasutisti va fi creat un vehicul blindat universal, care va putea fi  parasutat, sa participe la lupte și sa dezamorseze mine.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top