Putin pionieriPreședintele rus Vladimir Putin a semnat decretul privind infiintarea organizației de tineret si copii, denumita „Mișcarea scolarilor din Rusia”, a carei sarcini vor fi similare cu cele trasate în trecut pentru mișcarea pionierilor care a existat în URSS.

După cum se menționeaza in decret, organizația este creata „pentru a îmbunătăți politica de stat în domeniul educației tinerei generații, in vederea formarii personalitatii, pe baza valorilor intrinseci ale societății ruse”.

Fondatoare a organizației este desemnata Agenția Federală pentru Probleme de Tineret. Organul suprem de conducere al organizației va fi Congresul.pionieri Moscova

Potrivit actului semnat de Puitn, până la sfârșitul lunii martie 2016 guvernul trebuie să definească lista activelor care vor fi transferate noii organizații.

Mișcarea pionierilor a existat în URSS din anul 1922. Scopul organizatiei era „educația tinerilor luptători pentru cauza Partidului Comunist al Uniunii Sovietice”.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

One Response to Salut voios de pionier! Putin reînfiinţează mişcarea pionierilor

  1. yehudy spune:

    draga ivan, putin reface, laq scara mai mica, traditiile fostului urss:)
    draga ivan, asa cum maretul si invincibilul urss s-a dezintegrat, la fel mareata si invincibila rusie se va dezintegra:)
    draga ivan, in curand mareata si invincibila rusie va fi reprezentata la onu de orasul liber moscova, recunoscut oficial:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top