”In timp ce americanii produc iPhone -uri și iPad-uri, germanii – masini, iar italienii se specializează în îmbrăcăminte și încălțăminte, rușii produc moralitate”, scrie jurnalistul rus Viktor Șenderovici, pe Facebook.

”Pentru că mâinile rușilor, conform tradiției genetice, cresc din fund, iar capul, ca urmare a selecției negative, numită „calea specială de dezvoltare”, este plin cu fân, acest tip de meșteșug a ramas aproape singura ocupatie. Moralitatea rușii o produc cu gura, fiind specializati mai ales în discutarea așa-numitei „imoralitati”. Discuțiile publice zgomotoase despre imoralitatea altora îi ajută pe ruși sa înăbușe senzația de durere creata de jugul robiei, care le roade gâtul, și să le distraga atentia de la mâini, care continuă să crească din fund …”, încheie autorul.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (5 voturi, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Related Posts

3 Responses to Șenderovici: ”Rușii produc moralitate”

  1. mocanu dan spune:

    REPORTAJUL ESTE ERONAT:AMERICANII,GERMANII SI ITALIENII(A SARIT SI ALTE STATE SUPERINDUSTRIALIZATE)PRODUC DE TOATE,PE CIND RUSII PRODUC DOAR TEROARE ,FRICA ,SUFERINTA ,SARACIE,RAZBOAIE ,OCUPATIE,CRIME,GENOCID,TERORISM ALTOR POPOARE DIMPREJURUL LOR.

  2. Catun spune:

    Siretlic jurnalistic. Moralitatea nu e ceva ce poate fi produsa de un om sau o comunitate. Dupa ce s-au apucat sa rescrie istoria, rusii rescriu si moralitatea. E o ironie prea fina pentru media.

  3. bogdan spune:

    Pana la „moralitate” porcii produc Mortalitate…natie inapoiata de Neanderthalieni !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top