rebeliŞeful separatiștilor din auto-proclamata Republica Populară Donetsk„, Igor Strelkov (Girkin), a emis un ordin pentru „trupe” prin care interzice înjurăturile.

Potrivit serviciul de presă al separatiștilor, folosirea de înjurături în locurile publice va fi asimilată unei abateri disciplinare grave și pedepsită în consecință„.

Suntem o armată ortodoxă și mândri că nu slujim vițelului de aur, ci pe Domnul nostru Isus Hristos și poporul său, se arată în ordinul lui StrelkovFolosirea de către luptători a înjurăturilor este o blasfemie împotriva Domnului și a Maicii Domnului, pe care îi  servim și care ne ocrotesc în luptă „, spune Strelkov.

strelkovStrelkov susţine că toate cuvintele murdare sunt de origine non-rusă, și au fost folosite de dușmanii Rusiei pentru profanarea celor sfinte, ca frângă spiritul soldatilor rusi ca apoi să-i învingă în luptă.”

Comentariile în reţelele sociale nu au întârziat să apară:

Cu aceste înjurături bunicii nostri au luat Berlinul, și, în genere, nicio victorie nu a fost posibilă fără înjurături!”

Între timp, armata rusă consideră  „cea de-a doua limbă”  drept unul dintre avantajele strategice, pentru că în situații critice personalul foloseşte înjurăturile, care permit reducerea unor expresii și chiar fraze întregi, fapt care influenţează, în cele din urmă, timpul de reacţie şi răspunsul la ordine.

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top