cowboy-duelŞeful” republicii auto-proclamate din Lugansk (estul Ucrainei) i-a trimis o scrisoare deschisă presedintelui Ucrainei Petro Poroșenko, în care îl provoacă la un duel. Igor Plotniţki, îl lasă pe Poroşenko sa aleaga locul și arma duelului, scrie agentia Tass.

Plotniţki spune ca duelul va determina câștigătorul în confruntarea armata din Donbas şi va pune capăt astfel conflictului din estul Ucrainei.

Să luăm exemplul principilor slavi din vechime și căpeteniilor gloriaose ale cazacilor si sa ne luptam într-un duel. Cine va câștiga, acela dictează partii opuse condițiile (pacii – n.r.)„, – se arata în scrisoarea deschisă, adresată lui Poroșenko.

Plotniţki a sugeratPoroșenko poate alege locul și i-a acordat dreptul de a decide arma duelului. Mai mult decat atat, separatistul doreste transmiterea duelului in direct pe orice post tv, la alegerea Ucrainei.

Plotniţki

Duelantul Plotniţki

Eu nu am obiecții cu privire la transmisia live pe orice canal, dacă dvs. credeţi că este posibil. Alegerea locului şi armei ramane la latitudinea dvs. Fiecare are dreptul sa fie insotit de 10 secundanţi  şi 10 reprezentanti ai mass-media, pentru ca lupta sa fie cisntita„.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top