Experții Biroului Federal pentru Protecția Constituției (Bundesamt für Verfassungsschutz  – BfV) consideră că în spatele atacurilor cibernetice asupra rețelelor de calculatoare ale guvernului german se afla Rusia, a declarat miercuri, 11 aprilie, șeful BfV, Hans-Georg Maassen, potrivit Reuters.

„Apreciem ca a fost un atac de origine rusească”, a spus Maasen.

Cu toate acestea, serviciile speciale subliniaza ca, în astfel de cazuri, nu poate exista 100% convingere în ceea ce privește vinovatul atacului cibernetic.

Dar Maassen este convins ca Rusia cu ”mare probabilitate” este implicată în atacuri.

Este vorba despre incidentele informatice de anul trecut, când hackerii au atacat serverele Ministerului Afacerilor Externe și al Ministerului Apărării al Germaniei. Printre documentele furate se afla, în special, protocolul de negocieri privind retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană, precum și documentele referitoare la negocierile cu Ucraina și Belarus.

Cu toate acestea, serviciile speciale afirma că atacul cibernetic nu a cauzat daune practice.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

2 Responses to Serviciul secret german BfV: Rusia se află în spatele atacurilor cibernetice asupra guvernului federal

  1. mocanu dan spune:

    NEAMTUL IUBITOR DE GODACI ABIA ACUM A PRICEPUT CA RUSNACII LE-O TRAGEAU DE MULT….EI CREDEAU CA ISLAMISTII LE-O TRAG!!!!….VA DATI SEAMA CIND O SUNA PUTIN DIN GOARNA CITI TERORISTI SIRIENI VOR FACE ZAVERA IN GERMANIA???MIGRANTII AIA AMARITI CU CINCI FACULTATI LA ACTIV SI INTELIGENTA PESTE MEDIA IN…. CONDUCEREA CAMILEI….NUMAI CA LA NEMTI CAMILE SUNT DOAR LA ZOO

  2. bogdan spune:

    Toata Lumea Civilizata vede ce pericol imens reprezinta Statul Satanik condus de Pitikul Dement !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top