ISMilitanții grupării teroriste Statul islamic(SI) au lansat un video în care amenința că vor merge la război în Cecenia și Caucaz, transmite canalul tv AlArabiya.

Potrivit sursei, militanții îl amenință pe Vladimir Putin, un aliat al lui Bashar al-Assad pe care îl ajută cu arme și echipament militar. În videoclipul postat pe portalul YouTube, unul dintre militanți se află în cabina unui avion de lupta capturat pe un aerodrom militar din Tabaq, în provincia siriana Raqqa.

Un alt militant, stând în mașină, spune: Acesta este un mesaj pentru tine, Vladimir Putin, aceste aeronave pe care le-ai trimis lui Bashar, noi, cu harul lui Allah, le vom trimite înapoi la tine, sa ştii asta.”… Și cu voila lui Allah vom elibera Cecenia și întregul Caucaz!” Statul islamic va creste cu permisiunea lui Allah„.

Is2Tronul tău deja se clatina, este amenințat şi va cadea de tot odată cu sosirea noastră la tine,” ii spune lui Putin rebelul. Suntem deja pe drum, cu permisiunea lui Allah!” conchide discursul său plin de pasiune militantul SI.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

2 Responses to SI lui Putin: „Tronul tău deja se clatină”, urmează „eliberarea Ceceniei și a Caucazului”

  1. […] Armistiţiu între Rusia şi Ucraina. Indirect, Rusia se recunoaşte parte beligerantă • SI lui Putin: “Tronul tău deja se clatină”, urmează “eliberarea Ceceniei și a… • Paraşutiştii ruşi din Ucraina rup tăcerea: “Am rămas doar zece din […]

  2. vio spune:

    Sa-i ajute Dzeu, scuze Allah! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top