gasim2„Combatanţii separatişi beţi m-au bătut brutal, abuzat în orice mod posibil și chiar mţau folost pe post de jucărie în timpul celor două săptămâni de captivitate în Donetsk”, a declarat un student britanic, Mohammed Al Gasim, într-un interviu cu Daily Mail.

În vârstă de 21 de ani, britanicul, care studia în Ucraina la chirurgie, a spus a fost reținut de către rebeli după un conflict cu un om beat care l-a atacat lângă un magazin din Donețk.

M-am dus să cumpar țigări și omul, care era sub influența alcoolului, a început să strige la mine. Înțeleg doar puţinlimba rusa, a devenit mai agresiv din cauză ca i-am raspuns în limba engleză. Apoi m-a lovit, l-am lovit-l înapoi, și apoi cineva a sunat la așa-numita poliția locală „miliţia„, a povestit victima. gasim

Potrivit lui, au ajuns in fuga patru bărbați înarmați, care au început să-l bată, sa traga focuri în aer, și apoi, dupa ce i-au pulverizat în față gaz, l-au aruncat în portbagajul mașinii.

Mai târziu, a fost dus într-o încăpere unde au continuat batăile. A fost trimit la tot felul de munci fizice, cum ar fi săpat de șanțuri.

M-au bătut cu pumnii și picioarele, precum și cu patul armelorîn fiecare zi timp de cateva ore. Majoritatea „combatanţilor” erau permanent beţi” – spune britanicul, menționând că le-a cerut să-l omoare pentru a nu mai fi chinuit.Am fost jucăria lor. Uneori, atunci când se plictiseau, ma forțau să stau ghemuit sau sa fac flotaripentru divertismentul lor„, povesteste studentul.

Publicația a menționat de asemenea militanții au folosit pașaportul britanic al lui Gasim pentru a exemplifica prezenta de mercenari straini în armata ucraineană.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top