Siria palmiraAutoritățile americane au trasmis părții ruse ultima propunere privind acordul sirian, anunță RIA Novosti.

Casa Albă susține că răbdarea sa în încercarea de a ajunge la un acord cu Rusia ajunge la capăt. Prin urmare, așteaptă decizia Kremlinului în zilele următoare.

In acest moment, americanii au propus interzicerea zborurilor aviației siriene, concomitent cu lansarea unei campanii comune ruso-americane împotriva țintelor teroriste de pe teritoriul Siriei.

SUA nu au precizat ce vor intreprinde în cazul în care Federația Rusă nu acceptă această ultima oferta.

Anterior, secretarul de stat american John Kerry și ministrul rus de externe Serghei Lavrov au convenit să continue discuțiile privind Siria în timpul întâlnirilor de la Geneva, de pe 8 și 9 septembrie. Cu toate acestea, Departamentul de Stat al SUA nu a confirmat încă întâlnirea, dând astfel de înțeles că autoritățile americane nu văd rostul unei noi sesiuni de negocieri cu Rusia.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

8 Responses to SUA au transmis rușilor ultima propunere privind Siria

 1. Politicale spune:

  :))))Nu, nu sunt evreu, dar nu m-ar deranja!
  Bine că nu sunt fascisto-putlerist, Doamne fereşte, vorba marxistului!

 2. Politicale spune:

  Ei, uite că a apărut Sub Noadă!
  Îmi era dor de el, zău aşa!
  Ia spune măi Nodiţă, ce mai faci? Ce veste poveste? Ce-ţi mai face familia? Ea ştie că eşti un jalnic trădător? Copiii se duc la şcoală în Filipine? Sau la Bender? Lor ce minciuni le spui? Îi înveţi să devină mankurţi?
  Fără prostia trollului ruso-filipinezului-benderist, n-are farmec site-ul!

  Măi sub Noadă, Isisul este creaţie kaghebistă, ca să ştii şi tu!
  Russia a susţinut de-alungul timpului şi o face şi astăzi, cele mai odioase, cele mai represive, cele mai criminale regimuri politice. Regimurile comuniste printre care: ceauşismul, polpotismul( Pol Pot), maoismul. Apoi, în Cuba, Irak, Nord Koreea, Afganistan, Iran, Irak, Etiopia, Angola, Cecenia, Belarus, Ucraina…şi câte şi mai câte..
  Şi familia de asasini a lui Asaad.
  Bashar va sfârşi precum Gaddafi…Brrrrrrr….

  Ruşii au încercat să-şi arate muşchii în Siria. Au vrut americanii să-i implice într-un război care să-i macine pe mujici. La foamea care-i în Rusia şi la preţul atacului împotriva Ucrainei, asta le mai trebuia!

  Putler a bombardat opoziţia siriană, el promisese că-n două săptămâni, trupele speciale, avioanele, elicopterele, rachetele, tancurile vor distruge Isisul.
  Ce-au reuşit? Păi îşi aduc soldaţii morţi, pe şestache, acasă, în sicrie de plumb şi-i bat pe copii şi pe văduve ca să nu protesteze.
  Ai auzit de Afganistan, Sub Noadă?
  De aia ruşii au pus botul la o înţelegere cu americanii. Ei speră să rămână cu baza de la Tartus şi să aducă un conducător sirian, tot fost keghebist.
  În schimb vor sta capră, iarăşi, în faţa amerlocilor!
  Da-ţi spune eu ţie care-i treaba?:)))))

 3. Clau spune:

  bravo nandilau, latra ca mai primesti laturi!

  • mocanu dan spune:

   RUSNACULE NE VORBESTI DE O SIRIE FATA MARE?NU EA A INTRETINUT ORGANIZATIA TERORISTA ELIBERAREA PALESTINEI?NU EA A OCUPAT LIBANUL….AI AUZIT DE BEIRUTUL DISTRUS DE EI?DAR CIND AU VRUT SA PUNA MINA PE PUTERE IN JORDANIA SI AU FACUT RAZBOI CIVIL?DAR DE RAZBOIUL DE 6 ZILE PROVOCAT DE EI FARA DECLARATIE DE RAZBOI.

   • Toni spune:

    vad ca stiti bine istori Israelului, romanasilor…
    Shalom, sa auzim de bine!

    • Toni spune:

     eu nu inteleg de ce ocupati domeniul .ro daca sunteti de alta natie? faceti paginaderusia.il si nu se supara nimeni.
     Dar nu veniti lup in haina de oaie, ca nu merge.

    • Politicale spune:

     Toniţă, eşti antisemit? Ţi-au făcut rău vitaminle evreieşti?
     Ai acasă patru neveste şi vrei 70? Pe lumea ailaltă…
     Da,măi Toniţă, în Israel trăiesc peste 600. 000 de evrei din România. Mulţi au rămas mai români decât tine, care ai devenit mankurt.
     Da, imnul Israelului este o melodie populară românească, da, tradiţia unei convieţuiri seculare ne fac să fim în relaţii bune cu una dintre cele mai puternice, mai influente ţări de pe Glob.
     Da, evreii au dat cei mai importanţi reprezentanţi, (şi buni şi răi), ai omenirii începând cu Iisus şi cu cei 12 Apostoli.
     Da, Paştele şi Crăciunul vin din tradiţia religiei mozaice.
     Da, Israelul care are 8 milioane de locuitori, din care 25% sunt arabi, ţin în şah peste 400 de milioane de arabi aflaţi în regiune.
     Da, evreii ar putea face faţă cu succes unui război cu Russia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top