Theresa-May G20 PutinTheresa May a respins tentativa lui Putin, în cadrul summit-ului G20, de a reveni la relațiile economice dintre Rusia și Marea Britanie anterioare crizei din Ucraina, indicand în mod clar președintelui rus faptul că „business as usual” nu se mai poate, potrivit The Times.

„Președintele rus a profitat de prima sa întâlnire cu noul prim-ministru, care a durat 30 de minute, pentru a discuta perspectiva îmbunătățirii relațiilor comerciale dintre cele două țări”, – spune articolul.

May a respins cu fermitate încercările de reconciliere ale lui Putin, în același timp, admințând că, în viitor, cooperarea poate fi posibilă în anumite zone.

Purtătorul de cuvânt al guvernului britanic a declarat: „Primul-ministru a precizat că nu putem avea relații în spiritul afacerilor ca înainte: Există o serie de probleme complexe și grave între cele doua țări”.

„Dar, în acele aspecte în care cooperarea este în interesul nostru, în special în ceea ce privește siguranța cetățenilor noștri, ne vom strădui să găsim un limbaj comun cu rușii” – a spus oficialul englez.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (8 voturi, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

Related Posts

3 Responses to Theresa May: Scuze Mister Putin, ”business as usual” nu se poate

 1. Leo spune:

  Dar armamentul nuclear poate reveni, nu ? orice intelegere cade daca unul din garanti isi incalca cuvantul…

  • bogdan spune:

   Corect dar sa revina de unde ? De la godaci ?! Greu de crezut ! Iar dezvoltarea de la zero si intretinerea unui parc de armament nuclear costa foarte multi bani ! Ucraina cu siguranata nu ii are ! Daca avea arsenalul era destul de costisitor sa-l mentina protejat nu mai vorbim sa produca armament nou…

 2. bogdan spune:

  Pai UK este la fel de ferma ca USA in privinta respectarii de catre godacii OLR a legislatiei internationale…putler inca mai crede ca politica faptului implinit se poate aplica….ghinion ! Nu ! UK a garantat pt Ucraina impreuna cu godacii si USA integritatea teritoriala ! UK in calitate de garant nu poate permite mizeria porceasca ! Practic UK sau USA ar fi indreptatite sa livreze arme nucleare Ucrainei deoarece intelegerea din 1994 a fost incalcata de godaci – daca Ucrainenii nu ar fi renuntat la armamentul nuclear cu aceste garantii porcii nu ar fi fost acum in Crimeea si Donbas ! !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top