Trump Donald Trump a devenit protagonistul unei noi dezbateri a candidaților pentru participarea la alegerea președintelui SUA din partea Partidul Republican. În timpul unei întâlniri la Detroit, pe 3 martie, fiecare dintre candidați a considerat că este necesar să-l critice pe Trump, care a rămas un favorit al cursei. Însuși Trump s-a disociat de orice legaturi cu Ku Klux Klanul și a făcut apel la Moscova să îl extrădeze pe Snowden.

Publicand transcrierea dezbaterii, USA Today le-a numit o alta „noapte a atacurilor asupra lui Trump”. Ted Cruz, Marco Rubio și John Kasich nu au cruțat niciun efort in acest sens.

De exemplu, senatorul Rubio a spus că Trump nu este versat în politica externă, iar  Kasich a glumit despre faptul că Trump l-ar putea numi pe presedintele rus, Vladimir Putin, drept partenerul său.

În ceea ce-l privește pe miliardarul în sine, el a atras atenția asupra problemei fostului ”spion” american Edward Snowden.

„Snowden a fost un spion. Noi trebuie să-l aducem acasa. Dacă Rusia ar fi nutrit macar un pic de respect pentru Statele Unite, l-ar fi trimis imediat la noi ..” -a declarat Trump.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top