frontiera ucr4SBU l-a demascat pe șeful Statului Major al Reprezentanței Rusiei în Centrul Comun de Coordonare și Control (CC) colonelul Vladimir Ceban a carui activitate contravine intereselor securității naționale a Ucrainei și acordurilor de la Minsk, scrie Unian.

Potrivit agenției de informații, ofiterul rus a transmis lui „Yakub”, primul adjunct al Comandantului Statului Major al Corpului de Armată I din cadrul organizației teroriste DNR, „graficele si rutele lunare” de zbor ale dronelor Misiunii de monitorizare a OSCE.

Pe baza acestor informatii, separatistii reuseau sa ascunda de observatorii internaționali pozițiile trupelor sale și ale armelor grele.

De asemenea, colonelul Vladimir Ceban a fost implicat în falsificarea probelor CC cu privire la presupusa încălcare de catre fortele ucrainene a dispozitiilor acordurilor de la Minsk.

Pe baza prevederilor art. 26 din Legea Ucrainei „Cu privire la statutul juridic al apatrizilor si străinilor”, SBU l-a anunțat pen cetățeanul rus Vladimir Ceban despre expulzarea forțată în țara de origine, precum și interdicția de a intra în Ucraina pentru o perioadă de cinci ani.

Colonelul rus a fost escortat la frontiera de stat a Ucrainei în Kharkiv, de unde a părăsit teritoriul statului ucrainean.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (3 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top