Dupa ce a sistat comunicațiile aeriene (de marfuri si pasageri) cu partea rusa, Ucraina se pregătește acum să interzică total și transporturile feroviare cu Rusia, anunța Kommersant, citând surse apropiate guvernului Ucrainei.

Potrivit ziarului, interdicția privind transportul de călători pe calea ferata va intra în vigoare de la 1 iulie 2017. Această decizie este justificată de faptul că compania de stat Căile Ferate Ruse continua să deserveasca zonele controlate de separatistii prorusi in regiunile Donețk și Lugansk.

Amintim ca, saptamana trecuta, guvernul de la Kiev a sistat și transportul de mărfuri pe calea ferata între Rusia și Ucraina.

Fostul adjunct al ministrului transporturilor din Ucraina, Oleksandr Kava a declarat publicației că traficul de pasageri pe calea ferata dintre Rusia și Ucraina a scăzut cu peste 60 la sută, dar încă reprezintă aproape 2 milioane de oameni pe an.

De noua interdicție a statului ucrainean se pregătește și „Belavia“, compania aeriana de stat din Belarus, care plănuiește creșterea numarului de zboruri din Moscova spre Kiev, via Minsk.

 

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (2 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

17 Responses to Ucraina va sista transporturile feroviare de călători în Rusia

 1. Ivan spune:

  Cat despre canibalismul tau, treaba cu friptura, stim din istorie… in WWW2 asa au facut si animalele din care te tragi tu…au pus pe foc femei si copii, si rusi si polonezi si romani si i’au mancat…..mizeria ma’tii de canibal….

 2. bogdan spune:

  Trebuia sistat accesul companiei RJD -Caile Ferate ruse inca din momentul in care JZD a inceput traficul intre Porcie si Donbas(Ucraina) fara acordul Kievului-incalcand legislatia Ucrainei si pe cea internationala !

 3. rsumy spune:

  @Ivan
  Ce cârnat!
  Crezi că stă cineva să-l citească?!
  Pașol na turbinca, prostovane !

  • bogdan spune:

   godacul ivan inca nu a inteles ca WW 2 s-a incheiat de peste 7 decenii….batman,batman

   • Ivan spune:

    Deci tu aduci aminte de WWW 2, dar daca altcineva aminteste, gata a fost demult nu mai conteaza…..te stiam papusa psihopata dar se pare ca esti mai mult de atat…

  • Ivan spune:

   Logic sa nu stai tu sa il citesti ..pentru ca acest articol este scris de catre istoricii romani….cum sa te intereseze pe tine asa ceva…doar esti de rasu’ lumii….:))))) rahat cu ochi ce esti….

 4. Ivan spune:

  Ucraina anilor 1940-1945 a fost mai nazistă decât Germania nazistă și mai odioasă și mai fanatică decât SS-ul german și decât Gestapoul.
  Armata Ucrainiană avea regimente întregi de călăi care se ocupau numai cu uciderea la ordin a populației civile de alte naționalități. Se exterminau sate și orașe întregi de ruși. Voluntarii erau extremiști de dreapta și cruzimea lor era înfricoșătoare. Când prindeau ruși ori evrei le scoteau inimile din piept cu cuțitele și le mâncau. Asta în numele apărării Ucrainei.
  Cele mai multe atrocități au fost comise de naziștii ucrainieni în Ucraina de Sud-Est (Doneț. Lugansk, Harkov etc). Adică în locurile unde astăzi actuala Armată Ucrainiană trage cu tunurile în satele și orașele rușilor, așa cum făcea în anii 1941-1943.

  Opinia publică indusă azi în eroare de o propagandă mincinoasă nu știe că rușii din Republica Populară Donețk și Republica Populară Lugansk și-au declarat independența și au cerut ajutorul Rusiei tocmai de teamă ca evenimentele din 1941-1945 să nu se repete și rușii să fie exterminați de ucrainieni.

  Fasciștii ucrainieni au ucis în anii 1941-1943 un număr de 5 200 000 (cinci milioane două sute de mii) de civili din Ucraina (naționalități conlocuitoare, mare parte din ei de etnie rusă) și au omorât aproape 900 000 (nouă sute de mii) de evrei. Numărul polonezilor uciși a fost de 200 000 (două sute de mii). Au fost executați peste 400 000 (patru sute de mii) de militari sovietici care fuseseră luați prizonieri de germani sau se predaseră.
  În acest fel omorurile săvârșite de bandele naționaliste ucrainiene întrec cu mult numărul victimelor nazismului german și plasează Ucraina pe locul I între statele naziste.
  Cuprinși de fanatism și de admirația pentru Hitler, aproape trei milioane de bărbați ucrainieni în putere au cerut să plece în Al Treilea Reich ca să muncească voluntar pentru nemți în fabricile și pe ogoarele nemților, numai ca Armata Germană să poată extermina tot poporul rus.
  La 30 iunie 1941 batalionul fascist Lvov sub comanda lui R. Șukovici a executat cu glonț în ceafă trei mii de polonezi ucrainieni, inclusiv trei oameni de știință cunoscuți pe plan mondial. În zilele care au urmat batalionul a mai executat un grup de șapte mii de ruși compus din femei, bătrîni și copii. În timp ce femeile și copii erau executați prin tăierea gatului cu cuțitele,
  în curtea ”Catedralei Metropolitane Sfântul Andrei” mitropolitul catolic ucrainian ținea un servicu divin de mulțumire rugându-se pentru ”victoria armatei sfinte a lui Adolf Hitler”…
  Biserica Catolică Ucrainiană a binecuvântat toate crimele și masacrele diviziei naziste ucrainiene ”Galicina”. Aceasta a comis în septembrie 1941 masacrul și genocidul de la Babi Yar, o râpă din apropierea Kievului. Aici au fost aduși în septembrie 1941 peste 50 000 de evrei din clasa de mijloc, trei mii de țigani și circa 40 000 de civili ruși (mare parte femei și fete) pe care SS-iștii ucrainieni i-au dezbrăcat la pielea goală apoi au început să violeze femeile și fetele neținând cont că părinții și rudele lor erau de față.
  După violuri s-au dedat la scene de coșmar. Rusoaicelor și evreicelor le tăiau sînii și presărau sare pe răni, iar pe bărbați îi castrau pe viu. Unora dintre prizonieri li se tăiau brațele care apoi erau fripte pe grătar. Atrocitățile au atins o asemenea culme abominală că SOLDATII GERMANI, revoltați, au refuzat să mai participe la masacru și s-au retras, lăsîndu-i pe călăii ucrainieni să ducă la capăt genocidul.
  În cele din urmă totul a sfârșit într-o baie de sânge. Prizonierii au fost omorâți la modul cel mai bestial cu arme de foc descărcate în gât sau stomac (ca să moară în chinuri) sau loviți în cap cu topoarele ori cu sapele. După terminarea masacrului trupurile au fost aruncate în râpă și râpa acoperită cu pământ.
  Batalionul de masacru condus de fascistul ucrainian Vojnovski a omorât 350 000 (trei sute cincizeci de mii) de ruși în marea majoritate femei și copii și peste 160 000 (o sută șaizeci de mii) de evrei.
  La aceste omoruri au dat o mână de ajutor si țăranii ucrainieni fasciști și muncitorii ucrainieni fasciști care aveau o ură atât de mare față de evrei și ruși încât s-au dedat la acte de canibalism. Pentru faptele lor ei au primit medalii și ranguri naziste iar Vojnovski a primit gradul de maior în Armata Germană.
  Ucrainianul Șutnevici care ucisese și el circa trei mii de evrei a primit doar gradul de căpitan în Armata Germană. În satele Lipniki, Certozi, Mikulici, Vladimir, bandele de ucrainieni ucideau copii rușilor și polonezilor luându-i de picioare, învârtindu-i și dându-i cu capetele de pereți. Dacă erau prea mulți copii, aceștia erau aruncați de vii în fântâni și părinții erau aruncați după ei, apoi fântânile acoperite cu pământ. Au fost ucise în acest fel numai într-un singur județ 15 000 (cincisprezece mii) de persoane.
  Ura ucrainienilor împotriva rușilor și a evreilor era așa de mare încât dacă o fată ucrainiană se căsătorise cu un evreu sau cu un rus, atunci tatăl sau fratele ei o violau cu forța. Zeci de tinere nesuportând o astfel de umilință au alergat și s-au înecat în Nistru. Cele care nu se sinucideau erau prinse și spintecate de cei care le violaseră (adică de tații și frații lor) în felul următor: li se băga vârful cuțitului în vagin și erau spintecate așa de jos în sus.
  Toate aceste lucruri se petreceau în anii 1941-1945 în Ucraina Socialistă. Adică în mijlocul unui popor care deși trăise 20 de ani în ideea prieteniei între popoare promovată de socialism, a uitat într-o noapte toate aceste idei și a devenit la fel de primitiv și sălbatic precum oamenii cavernelor.
  Astăzi, după 23 de ani de existență sub deviza valorilor europene și în spiritul european al promovării minorităților naționale, pe care ei singuri le clamează, ucrainenii și-au reluat marșurile naziste pe străzile din Kiev, se mândresc cu genocidul săvârșit asupra evreilor, polonezilor și rușilor, iar Armata Ucrainiană trage cu tunurile în blocurile de locuințe, în școlile și spitalele din orașele rusești din sud-estul Ucrainei. Este limpede că indiferent sub ce deviză ar trăi poporul ucrainian, nazismul și fascismul nu pot fi eradicate din Ucraina.

  • bogdan spune:

   Vezi ca exista medicamente impotriva starii de voma ! ptiu ciorti…

   • Ivan spune:

    Dupa ce ca esti nesimtit si nu stii sa raspunzi la un salut, in mod civilizat, mai si comentezi,,,uita’te la tine cat esti de neam prost…papusa dilie…

    • bogdan spune:

     ptiu ciorti … pashol na turbinca !

     • Ivan spune:

      :)))))))))))))))…vad ca o tii numai in ruseste….neavand ce sa spui, stai calm ca indiferent ce ai zice sau ce ai spune, tot nesimtit te numesti….

    • bogdan spune:

     bai davai ceas , davai palton – inca nu te-ai plictisit sa ti-o iei zilnic peste rat ? sau capicile-s mai importante ?

     • Ivan spune:

      Papusa dementa prin ceea ce scrii dovedesti ca ard ficatii in tine…:))))))))))))))))

     • bogdan spune:

      da godace ai dreptate ! as face doar friptura din voi !

     • Ivan spune:

      Deocamdata multumeste’te cu ma’ta …fa’o pe ea friptura…restul e vis….sa nu uiti…Ucraina se duce pe p….laaa……davai ucrainskii, davai,davai…..spre sula.:))))))

    • Ivan spune:

     Scuze ca uneori vorbesc fara rost … mai uit din pastile…

    • bogdan spune:

     Pana una alta godacule Ivan Porcia ta e tot pe minus-adica recesiune iar Ucraina deja a trecut pe plus ! Si in viitorul nu prea indepartat nivelul lor de trai va dapasi nivelul vostru din Porcie ! Asa s-a intamplat cu toate celelalte state ce au scapat de voi inaintea lor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top