scut antirachetaSecretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei (CNSAU), Alexandr Turcinov a declarat că Ucraina ar trebui să facă parte din sistemul european de apărare aeriană și antiracheta. Textul declaratiei a fost publicat pe site-ul CNSAU.

„Ucraina trebuie să se apere și să devină parte a sistemului fiabil și eficient de apărare antirachetă din Europa – impenetrabil pentru rachete și avioane”, – a spus Turcinov.

El a menționat că una dintre sarcinile majore pentru întărirea apărării și securității Ucrainei este restabilirea scutul antirachetă.

„Oamenii noștri de știință, inginerii, colectivele intreprinderilor din complexul militar-industrial realizeaza onorabil sarcinile privind asigurarea producției de sisteme de rachete avansate și de aeronave, care nu sunt inferioare celor mai bune analogii din lume”, – a declarat secratarul CNSAU.

Pe 22 martie 2016, CNSAU a raportat reusita testarii primei rachete 100% de productie ucraineană. În organizatie s-a subliniat faptul că, în contrast cu analogul rusesc, racheta ucraineana poate fi „controlata la distanță”, fapt care poate îmbunătăți în mod semnificativ eficiența utilizării acesteia.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (5 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top