Postul propagandistic de televiziune din Rusia – „Rossia 24” – a realizat ”pe urmele calde” o investigație privind asasinarea ”eroului” DNR Mihail Tolstîh, zis Ghivi. Concluzia ”jurnalistilor de investigatie” a declansat hohote de râs in Ucraina.

Reporterul Rossia 24 afirma ca ordinul de asasinare a fost dat de „doi reprezentanți ai establishment-ului ucrainean – Zorian și Șkiriak”, iar punerea în aplicare a ordinului a fost ”treaba oamenilor unui oarecare Yaroș”.

Astfel, ”jurnalistul” rus crede ca consilierul ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei,  Zorian Șkiriak – sunt două persoane diferite: Zorian (jurnalist pune accent pe ”o”) și Șkiriak.

„Acum se vehiculeaza două nume: este vorba despre Zorian și Șkiriak, reprezentanți ai establishment-ului ucrainean, ei ar putea fi cei care au dat ordinul pentru aceasta crima. Acum există dispute cu privire la cine ar putea fi executantul”, – a spus reporterul.

După care, in cadru apare așa-numitul „ministru al apărării DNR”, Vladimir Kononov, care spune în mod neașteptat ca executantul asasinatului a fost „Sectorul de Dreapta” (organizatia de extrema dreapta din Ucraina – n.r.).

„A sunat un oarecare Yaroș și a spus că asta au facut colegii lui. Ne-a propus sa ne predam”, – a spus Kononov.

Zorian Șkiriak a reacționat deja la ”ancheta” postului tv rusesc: „Acum suntem doi. Deja mi-e frica”, a scris el pe Facebook.

Un utilizator a comentat acest post: ”Asasinarea lui Ghivi a fost organizată de Internaționala fascista: de sârbul Zorian, evreul Nestorovici și ucraineanul Șkiriak”(Zorian Nestorovici Șkiriak – numele complet al consilierului ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei – n.r.).

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top