Consiliul UE și-a dat luni acordul final pentru liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii Georgiei, se arata intr-o declarație a Consiliului UE.

„Pe 27 februarie, Consiliul UE a adoptat un regulament privind liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii din Georgia care călăoresc in UE”, – se spune în declarație.

„Acest acord va face mai apropiate popoarele din Georgia și UE  și va spori turismul si calatoriile de afaceri. Este rezultatul realizarii de catre Georgia a reformelor necesare. În plus, adoptarea recentă a mecanismului de suspendare a făcut posibil acest acord..”, – a spus ministrul Afacerilor Interne și Securității Naționale, Carmelo Abela.

Anuntul constată că urmeaza ca șefii Consiliului UE și ai Parlamentul European sa semneze regulamentul aprobat.

De obicei, semnarea reprezinta o procedura formala si nu are caracter public, dar în cazul Georgiei se va face o excepție. Ceremonia de semnare a Regulamentului este programată pentru 1 martie.

După aceea, textul va fi publicat în Jurnalul Oficial și va intra în vigoare la 20 de zile după publicare.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

One Response to UE a aprobat în cele din urmă liberalizarea regimului de vize pentru Georgia

  1. bogdan spune:

    Si uite asa toata lumea se civilizeaza in jurul Porciei ! Doar godacii grohaie spre trecut ! Daca pana si gruzinii si ucrainenii vor circula liberi iar porcii vor avea nevoie in continuare de vize pt lumea civilizata…poate va intelege pana la urma si godacul de rand unde i-a adus putler…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top