Uniunea Europeană critica impunerea de către Rusia de sancțiuni împotriva persoanelor fizice și a unor companii din Ucraina, potrivit unei declații oficiale citate de Ukrinform.

„Este nejustificată decizia guvernului rus de a introduce măsuri financiare în ceea ce privește persoanele fizice și companiile ucrainene. Este necesar să se evite măsuri care să exacerbeze situația și să submineze căutarea unei soluții pentru restabilirea integrității teritoriale a Ucrainei”, a subliniat UE.

Ieri, 1 noiembrie, Rusia a impus sancțiuni împotriva a 322 de cetățeni și 68 de companii din Ucraina.

Decretul Guvernului Federației Ruse spune că masurile adoptate sunt destinate „combaterii acțiunilor neprietenoase împotriva cetățenilor și persoanelor juridice ruse din partea Ucrainei și a normalizării relațiilor bilaterale”.

În același timp, executivul rus își rezervă dreptul de a anula măsurile economice speciale introduse în cazul în care Ucraina anulează măsurile restrictive impuse cetățenilor și persoanelor juridice ruse.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

One Response to UE despre sancțiunile ruse: Restricțiile împotriva persoanelor fizice și juridice ucrainene sunt nejustificate

  1. bogdan spune:

    Doar porci…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top