donbasUE a impus o nouă serie de sancțiuni împotriva a 13 reprezentanți ai separatismului din estul Ucrainei și cinci organizații. Sancțiuni au lovit inclusiv partidele și liderii separatiști care au participat la alegerile” din Donețk și Lugansk organizate pe 2 noiembrie, potrivit Tass.

În lista persoanelor sancționate se afla așanumitul șef al Comisiei Electorale Centrale din Lugansk – Serghei Kozjak, precum și 12 reprezentanți aiguvernelor” din cele doua republici auto-proclamate.

În plus, UE a interzis relațiile financiare cu cinci partide și organizații publice din Donetk si Lugansk.

După anunțarea sancțiunilor, activele europene (dacă este cazul) a 13 persoane fizice și cinci entități politice implicate în acțiunea separatsita din Ucraina, vor fi înghețate, iar persoanelor li se va refuza intrarea în Uniunea Europeană.

Astfel, „lista neagrăa Uniunii Europene a fost extinsa la 132 de persoane, cetățeni ai Rusiei și Ucrainei, inclusiv reprezentanți ai conducerii din Federația Ruse, un număr de deputați ruși și oameni de afaceri, reprezentanți ai autorităților locale din Crimeea, precum și un număr de cetățeni ai Ucrainei, inclusiv politicieni din Kiev şi liderii separatisti. Numărul de companii sanctionate a ajuns la 28.

 

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top