ueUniunea Europeană constată că nu sunt îndeplinite condițiile la care s-a ajuns în urma semnarii armistitiului de la Minsk, prin urmare recomanda ca regimul de sanctiuni impus Rusiei sa ramana neschimbat.

Acest lucru a fost anunțat astăzi, la Bruxelles, după reuniunea COREPERComitetului Reprezentanților Permanenți la UE, de cater Maya Kochsyanchich, reprezentantul șefului diplomației europene, transmite Unian.

COREPER sustine ca s-au inregistrat evoluții încurajatoare în procesul politic și în punerea în aplicare a unor aspecte ale protocolului de la Minsk, insa alte părți ale protocolului nu au fost încă îndeplinite„, a spus Kochsyanchich

UE a reafirmat din nou rolul central jucat de misiunea specială de observare a OSCE și își exprimă disponibilitatea să furnizeze sprijinul material necesar  pentru îndeplinirea sarcinilor propuse, a precizat Kochsyanchich.

UE va consolida, de asemenea, eforturile sale umanitare, precum și reconstrucția din estul Ucrainei, va continua să sprijine eforturile de reformă în Ucraina, inclusiv prin punerea în aplicare a Acordului de asociere, care este baza relațiilor contractuale dintre UE și Ucraina”, a adaugat oficialul UE.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Încarc...

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top