Compania ucraineană de transport fluvial pe Dunare – UDP (Ukrainian Danube Shipping Company) transferă o parte din flota sa comercială sub pavilionul Slovaciei, a anunțat șeful companiei Dmitri Cialîi, potrivit izmail.es.

„Compania de transport fluvial transfera parte din flota sub pavilion slovac, evitând astfel limitările celui de-al “treilea pavilion” impuse în porturile românești. Aceasta va permite flotei companiei de transport fluvial sa participe la schimburile comerciale din portul Constanța, care astăzi este unul dintre principalele centre de transport din Europa de Est”, a spus Cialîi.

Printre alte posibilități pentru cresterea operatiunilor UDP se numara și intoarcerea in sectorul livrărilor de minereu de fier de la Poltava, pe direcția Ismail – Linz (Austria), care în anii 2012-2013 a asigurat 40% din transporturile externe ale companiei.

În plus, șeful UDP speră să crească traficul de marfa si catre combinatul metalurgic Smederevo din Serbia.

În general, susține directorul UDP, volumul de marfă transportata pe fluviul Dunarea de catre flota companiei în 2018 este planificată la 2.45 milioane de tone.

 

UDP asigura peste 30% din traficul de marfa pe Dunăre. În general este vorba despre materia primă metalurgică din Ucraina, furnizată pentru diferiți consumatori din țările dunărene.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (Niciun vot deocamdată)
Se încarcă...

Related Posts

One Response to Ukrainian Danube Shipping Company transferă o parte a flotei sub pavilion slovac

  1. Toni spune:

    stiri din porcie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top