fani rusiAutoritățile franceze vor deporta un grup de suporteri din Rusia, considerati potential periculosi pentru ordinea publică în timpul urmatoarelor meciuri din cadrul Campionatului European – 2016.

Poliția a verificat actele a 29 de fani înainte ca acestia sa plece cu un autocar de la Marsilia spre Lille, unde pe 15 iunie va avea loc partida Rusia-Slovacia. În timpul verificarii actelor, politia a primit ordin de a-i muta pe ruşi într-un centru special de detenție pentru o ulterioara deportare în patria lor, anunta AFP.

Luni, procurorii din Marsilia au anuntat ca la altercațiile cu fanii britanici de pe 11 iunie au participat mai mult de 150 de huligani de fotbal din Rusia, care au fost pregătiţi special. Ei sunt considerati responsabili pentru o mare parte din distrugerile din oraș. În ciocnirile din Marsilia au suferit mai mult de 30 de persoane, unele dintre ele sunt în stare gravă.

UEFA a inițiat o procedură disciplinară împotriva Uniunii de Fotbal din Rusia, acuzând fanii ruşi de rasism, participare la tulburări în masă și utilizarea de materiale pirotehnice. UEFA a anuntat despre o posibilă descalificare a naţionalelor de fotbal din Rusia și Anglia şi suspendarea lor de la Campionatul European, daca ciocnirile care implică fanii celor doua tari nu se vor opri.

Acest articol este proprietatea Pagina de Rusia și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Votează: Foarte slabSlabMediocruBunFoarte bun (5 voturi, media: 5,00 din 5)
Încarc...

Related Posts

One Response to Un grup de suporteri ruşi sunt deportaţi de autorităţile franceze

  1. putin spune:

    Inainte de deportare ar trebui verificati iar cei care pot fi identificati cu ajutorul imaginilor sa plateasca conform legii! Multi dintre ei fac parte din grupari neo-naziste, adica cei impotriva carora „lupta” rusia! In rusia vor fi decorati! Asta e „Lumea rusa” care ne este fluturata sub nas. O lume a violentei legiferata de statul rus!
    The hooligan Yuri – contacted via a Facebook page glorifying Russian football violence – told how ex-army thugs worked out in special training camps to hone their fighting skills: “We are hard men, many from the army and police”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to top